11 yaşındaki kız tecavüze uğrandı...

TAKİP ET

VAN - Fail H T isimli tecavüz ettiği çocuğun annesi, ' Kızımın hakkı yanında kalmasın adamın en büyük ceza almasını istiyorum' dedi. Anne, kadınlara yanlarında olmaları için çağrı yaptı.

Van’da bir mahallede H T isimli erkeğin, bir çocuğa tecavüz ettiği ortaya çıktı. Çocuğun ailesinin şikayeti üzerine fail H T gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan failin, çocuğa  tecavüz ettiği açığa çıktı. Koruma altına alınan çocuğun ailesi, failin en üst sınırdan ceza almasını istedi. 

 

‘Olayı karakola gidince öğrendik’

 

Olayı pazartesi günü polislerin gelmesiyle öğrendiklerini belirten Annesi, “Polis eve gelerek kızımı ve babasını çağırarak, emniyete ifade vermesi gerektiğini belirtti. Biz konunun ne olduğunu sorduğumuz zaman ifadede konuyu söyleyeceklerini belirttiler.  Kızım ve babası emniyete gitti. Ardından kızımı hastaneye götürmüşler, hastanedeyken beni çağırdılar. Ben ve abisi hastaneye gittiğimizde, konuyu öğrendik. Polis gelmeden önce bizim bu olaydan haberimiz yoktu. Karakolda babası öğrendi ben de hastanede öğrendim. Kızım verdiği ifadesinde H Tnin kendisini kandırdığını ve tehdit ettiğini söylemiş” sözlerini kaydetti. 

 

‘Küçük bir çocuğa yaptığının cezasını alsın’

 

“Benim daha kızım yeni 11 yaşına bastı” diyen annesi, failin en üst sınırdan ceza almasını istedi. Anne, “Kızımın hakkı yanında kalmasın. Daha küçücük bir çocuğa yaptığının cezasını alsın. Kızım koruma altında ama ben kızımın bana verilmesini istiyorum. Kızım daha küçük, olayı nerden bilecek. Çocuk daha onun ne suçu olabilir ki, ben bu olayı kabul etmiyorum. Sonuna kadar bu davanın takipçisi olacağız. Bu adamın ceza alması için bütün kadınlar yanımızda olsun” dedi.

 

Öte yandan aile çocuğu yeniden yanlarına almak için başvuruda bulanacaklarını kaydetti.

 

Kaynak:http://jinnews8.xyz/