ZAHİR KANDAŞOĞLU; AMACIM HALKIM SEVDAM VAN

TAKİP ET

Van Ticaret ve Sanayi Odası'nın efsane başkanı Zahir Kandaşoğlu ve ekibi esnaf ve tüccar ziyaretlerine devam ediyor.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Zahir Kandaşoğlu, Nisan’da yapılacak oda başkanlığı seçimi öncesinde ziyaretlerini sürdürüyor. Yazılı basın açıklaması yapan Kandaşoğlu, oda başkanlığı döneminde yaptıklarının halen konuşulduğunu bildirdi. 50 kişilik ekibiyle Kazım Karabekir (Maraş) Caddesi ziyaretiyle adeta gövde gösterisi yapan Kandaşoğlu’nun açıklaması şöyle:

“Çözümün adresiyiz”

“Büyük bir ilgiyle karşılandığımız ekibimizle birlikte çözüm adresi olarak görülüyoruz. Adaylığımı memnuniyetle karşılayan esnaf ve tüccar böyle bir çıkışın olması gerektiğini dile getirdi. Dükkan dükkan dolaşıyoruz, sorunları dinliyoruz ve mevcut yönetimin eksik kaldığı bize anlatılıyor. Ara sokaklardaki esnaf ve tüccarımızı da unutmadık. Girişkenliğimiz ve sıcak kanlılığımız ile tam puan aldık. Ziyaretten memnun kalan esnaf ve tüccarımız, odaya büyük başarılar getireceğimize inanıyor.”

“Esnaf bizim başkanlığımızı istiyor”

“Sıkıntıların dağ gibi biriktiğini anlatan esnaf, İranlı turistler konusunda da dertliydi. İranlıların Van ekonomisine önemli bir katkı sunduğunu söyleyen esnaf, bu imkandan faydalanamamaktan yakınıyor. Esnaf ve tüccar bizim yeniden odaya dönüp başkanlık yapmamız gerektiğine inanıyor.”

“Çözümün anahtarı elimizde”

“Çözümün anahtarı bizim elimizde. Eğer oda başkanlığı döneminden bu yana yaptıklarımız halen gündemdeyse, bu memleket için çok şey yaptığımızın kanıtıdır. Ziyaretlerimizde esnafımız ve tüccarımızdan sıkıntı üstüne sıkıntı duyuyoruz. Çözümün anahtarı da bizim elimizde, inşallah.”

“Amacım halkım, sevdam Van”

Galericiler Sitesi esnafını da ziyaret eden Kandaşoğlu heyeti ile birlikte esnaf ve tüccarla bir araya geldi. Site sakinleri tarafından sevgi seli ile karşıladığı Kandaşoğlu ve ekibine ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.

Kandaşoğlu, “Esnafın ve Tüccarın maddi manevi her daim yanındayım, yanlarında da olmaya devam edeceğim. Bu yola baş koyduk geri dönmek yok, amacım halkım sevdam Van’dır” dedi. MemleketimVan