Zafer Partisi Van Milletvekili Adayı Fuat Yavrutürk'ten Önemli Açıklama....

TAKİP ET

Zafer Partisi Van Milletvekili Adayı olan Fuat Yavrutürk Van Taraf Gazetesi'ne önemli açıklamalarda bulundu....

Zafer Partisi Van milletvekili adayı olan Fuat Yavrutürk'ten Seçim Öncesi önemli açıklamalarda bulundu....

Kıymetli Vanlılar;

 

Bilindiği üzere bu seçimler hem ilimiz hem ülkemiz hem de dünya devletleri açısından büyük önem arz etmektedir.

Kullanacağınız oylar toplardan tüfeklerden çok daha kuvvetli hale gelmiş ve tüm taraflar bunu iyice anlamıştır. Bu sebeple zaman zaman bazı görev ve sorumluluklarını unutan siyasetçiler bu korkuyla siz kıymetli seçmenler üzerinde korku ve panik havası yaratmaya çalışmaktalar

Gönül rahatlığı ile sandıklara gidebilir ve oylarınızı kullanarak tekrar gönül rahatlığı ile evlerinize dönebilirsiniz. Bu vatandaşlık görevinizi tamamladıktan sonra başka bir sorumluluğunuz kalmamaktadır. Sandığa gitmeyi düşünmeyen vatandaşlara da, Cumhuriyetimizin en önemli seçimine mutlaka iştirak etmeleri gerektiğini hatırlatırım. Hele ki gönüllerinden geçenin yarışta zayıf olduğunu kazanamayacağını düşünenler var ise, oy kullanmayı mutlak sorumluluk saymaları gerekir.

Parlamento içindeki partilerin anket ve iddialarına bakmayın. Seçimin sonuçları belli olsaydı o zaman zaten seçim yapılmazdı.

Millet vekili adayınız olarak hiçbir siyasal baskı altında kalmadan ve en doğal hakkınız olan seçme hakkınızı kullanmanız Van ilimizin gelecek nesilleri için önemli olacaktır.

14 mayıs seçimleri ile ilgili siyasilerin yasa dışı söylemleri, seçimi seçim dışında Türk milletini tereddüte düşüren söylemlerle buhrana sürüklemesi, elbette ki siyasetçilerin niyet sorumluluğu dahilindedir. Zafer partili; milletvekili adaylarının sorumlulukları ise, oylarına talip olduğumuz halkımızın, güvenliği, huzur hakkı ve il içerisinde faaliyet gösteren stk lara kurum ve kuruluşlara fayda içerecek faaliyetlerde bulunmaktır.

Buradan seçim tercihi konusunda özellikle kararsız kalan Van’lılardan tercihlerini şahsım adına Ata ittifakı Zafer partisinden yana kullanmaları samimiyet, niyet ve hizmet bilinci açısından tarihi önem taşıdığını bilmelerini isterim. Van halkı için, yapmayı düşündüğüm çalışmalar bizatihi tanıdığım ve hemşehrisi olduğum Van halkı ile eşit hizmet anlayışı içinde olacaktır. Bu hizmetin ve geleceğimizin irade yolu elbette ki TBMM dir. Bu anlayış ile ve güçlü bir iradeyle gidip görev ve sorumluluklarımı yaparak karşınıza, memleketim adına büyük bir emek ile çıkmak istiyorum.

Ayrıca Van Halkına, gerek Zafer Partisini, gerek ise; Milletvekili adayı olarak şahsımı yeterince tanıyamadığınızı biliyorum, Erklerin, bilinçli olarak kısa zamanda sıkıştırdıkları siyasi manevralardan kaynaklandığını bilmenizi istiyorum.

Aday olduğum parti ve Partilerimiz ile talip olduğumuz görevleri yerine getirirken finansal açıdan kimsenin taşeronluğunu yapmadığımızdan, millet erki dahilinde kısa zamanda toparlanma gücü göstererek, irademizin kanıtlamış bulunmaktayız. Bu kısa zamanda Sizlere tek tek ve yeterince, ulaşamamış olmanın üzüntüsü içerisindeyim.

Bu vesile ile Van halkından özür dilerim.

Seçimlerin şimdiden Türk Milletine ve Van Halkına büyük değerler getirmesini diliyor ve bunun için çalışıyorum.

Fuat YAVRUTÜRK

Van Millet Vekili Adayı

 

 

 

Fuat Yavrutürk Zafer Partisi Van Adayı