YAZ KIZIM,

TAKİP ET

ŞİKÂYETÇİ: Van halkı ŞÜPHELİ: Necdet Takva SUÇ: Yalan beyanda bulunmak

Haberin Başlığı Şu: Van’da Facebook İstasyonu için imzalar atıldı.

İçeriği Bu: Dünyaca ünlü sosyal paylaşım sitesi Facebook’un bölgesel istasyon kurma çalışmaları kapsamında Van’da Bölgesel Topluluk Merkezi protokolü imzalandı.

Başlığı okuduğunda iş tamam, yarın istasyon kurulacak diye düşünüyorsun ama haberin içeriğine baktığınızda adamlar şöyle bir niyet etmişler o kadar.

Önemli yani, Facebook sizi engellediğinde bizzat gidip bürosuna başvuru yapabileceksiniz (!)

Van kısım medyası yine pohpohlamış… Şıracının şahidi Bozacı tabi.

VATSO Başkanı Necdet Takva’da öyle bir konuşmuş ki, sanırsın Amerikan Havacılık ve Uzay Ajansı NASA’yı Van’a kuruyorlar.

Öyle görkemli bir toplantı yapmışlar sormayın, facebook görevlileri bile (fotoğraflardan anlaşılıyor ki) şaşkınlık içindeler.

VATSO Başkanı Necdet Takva gibi algı yaratmakta başarılı başka birini görmedim. Turistlere Van’ı ‘Münih’ olarak yutturacak bir yeteneğe sahip.

9 Kasım 2018’de demişti ki: ” Kapıköy sınır kapısı Aralık ayında açılacak”

VAN-TSO Başkanı olduğundan beri 3 defa Kapıköy sınır kapısı için açılış töreni düzenledi.

Kapıköy sınır kapısı için yarın bugün yine ‘Açılacak’ derse hiç şaşırmayın.

Hatırlıyor musunuz?. 2014 yılında Van kahvaltısını. Öyle bir rüzgâr estirdi ki, neredeyse murtuğa, gözümüze cumhuriyet altını, otlu peynir ABD doları gibi görünmeye başlamıştı.

Ama ne oldu?… O kahvaltı rekorunun Van kahvaltısına, Van’a, Vanlıya bir yararını görmedik.

Necdet Takva öyle bir anlatıyordu ki, kahvaltı günü yaşanan Van halkı. BM Unicef’in yardım kamyonlarında birbirini ezen Somali halkına döndü. Korkunç görüntüler yaşandı.

YAZ KIZIM

KARAR VERİLMİŞTİR!

Bu facebook istasyonu işinin de hikâye olduğu, kişinin geçmiş beyanlarından ve pratiklerinden anlaşılacağı üzere hiç de inandırıcı olmadığına karar verilmiştir.
Kaynak:Gundemanaliz.net