Vefa Grup'un Sponsorluğunda Vanlı Amcan'in emekleri ile büyük projeye imza atıldı...

TAKİP ET

Vanlı Amcan girişimleri sonucunda Van'da yaşayan yoksul 300 ileye günlük sıcak yemek dağıtılması planlanan ve bu projeye sponsor olan büyük destek sağlayan Vefa grup Yönetim kurulu başkanı Veysel Ürün her zaman olduğu gibi yine Van'ın Van halkının yanında olduğunu bir kez daha gösterdi...

Van Taraf - Bilindiği üzere Van'da her gün geçtikçe yoğun göç alan bir il hâline gelmiştir. Bu vesileyle Van'da yoksul ekonomi gücü olmayan çok sayıda vatandaş bulunmaktadır. Bu vatandaşların Vanlı Amcan ile iletişime geçmesi zor durumda olduklarını maddi manevi hayat yaşam anlamında sıkıntıda olduklarını dile getirerek bir çare istediler. Bunun üzerine harekete geçen duyarsız kalmayan Vanlı Amcan Vanlı İş İnsanı Veysel Ürün ile yapmış oldukları projede yaklaşık 300 aile her gün sıcak yemek yeme fırsatı yakalayacak.

Bu projeye sessiz kalmayan ve destek veren Vefa grup Yönetim kurulu başkanı Veysel Ürün aynı zamanda Türkiye'ye hitap eden din dil ırk mezhep ayırt etmeden karınca kararınca her vatandaşın yanında olan Edirne'de Kars'a kadar yardım elini uzatan Vanlı Amcan bir büyük projeye daha imza attı.

Van Taraf Gazetesi 

Veysel Ürün Vanlı Amcan Vefa