VANSPOR'DA YİNE YENİLGİ YİNE HÜSRAN...

TAKİP ET

TFF 3. Ligde mücade eden Van Büyükşehir Belediyespor, kendi sahasında karşılaştığı Darıca Gençlerbirliği'ne 3-2 mağlup oldu.

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden ve hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Van Büyükşehir Belediyespor, ligin 5. haftasında Darıca Gençlerbirliği'ni konuk etti.

Taraftarının da desteğini arkasına alarak mutlak 3 puan parolası ile sahaya çıkan Van Büyüklehir Belediyespor henüz 12. dakikada Halil Çelik'in attığı golle yenik duruma düştü. Gölün şokunu üstünden atmaya çalışan ekibimiz 12. dakikada Cem Tosun'un penaltıdan attığı golle 2-0 geriye düştü.Üst üste yediği gollerle maça konsantre olmakta zorlanan Van Büyükşehir Belediyespor, bu sefer 43. dakikada Alper Tursun'un golüne engel olamadı ve ilk yarı şok bir skorla 3-0 Darıca Gençlerbirliği'nin üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya farkı azaltmak adına atak oynayan Van Büyükşehir Belediyespor, aradığı golü 65. dakikada Temel Taşkın ile buldu. Bu golle maçı 3-1'e getiren ekibimiz ikinci golü bulmak için Darıc Gençlerbirliği'nin kalesine yüklendi. Dakikalar 78'i gösterdiğinde Van Büyükşehir Belediyespor'da Mehmet Fuat Gölbasşı sahneye çıktı ve attığı golle durumu 3-2'ye getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Van Büyükşehir Belediyespor sahasında Darıca Gençlerbirliği'ne 3-2 yenildi ve 7 puanla 6. sıraya geriledi.

Ekibimiz gelecek hafta Anadolu Bağcılar'a konuk olacak.