Vanspor'da Deprem Asbaşkanı Temel İstifa Etti

TAKİP ET

Kendi sahasında aldığı yenilgi sonrası düzenlenen Yönetim Kurulu Toplantısı sonrası Asbaşkan Erol Temel ve Genel Sekreter Gökhan Hanoğlu istifa ettiğini duyurdu.

Kendi sosyal medyasında istifasını duyuran Temel şu ifadeleri kullandı: Basına ve kamuoyuna:

Vanspor ligin 17. haftasında kendi evinde Beyoğlu Yeni Çarşıspor'a 2-1 yenilerek ağır bir yenilgi sonrası Vanspor As Başkanı Erol Temel ve Gökhan Hanoğlu istifa ettiğini duyurdu.

 

TFF 2'nci Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor evinde Beyoğlu Yeni Çarşı'ya 2-1 mağlup olurken, yönetimde ise istifa depremi yaşandı.

 

As başkan Erol Temel sosyal medya üzerinden şu paylaşımı yaptı. .

As Başkan Erol Temel yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

 

"İki yıla aşkın süredir yönetiminde bulunduğum ve son olarak Asbaşkanlık görevini yürüttüğüm Van Spor Futbol Kulübü’nden bugün itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım. Bugüne kadar destek sunan, gönül veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Van Spor’umuza şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum."

 

Van Spor’da Asbaşkan Erol Temel ve Genel Sekreter Gökhan Hanoğlu istifa ederken, Genel Kulüp Sözcüsü Uğur Tunçdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Nazım Akyüz, Murat Antika, Orhan Tolga, Gürgin Kent ve Fikret Beler’in de istifa edeceği gelen bilgiler arasında. Vaneskpres 

Erol Temel İstifa Vanspor asbaşkan Gökhan Hanoğlu Genel sekreter