VANSPOR 2 KARSIYAKA 1 MAÇ SONUCU...

TAKİP ET

Van Büyükşehir Belediyespor - Karşıyaka maçının ardından olaylar çıktı.

Vantarafgazetesi-TFF 3. Lig 2. Grup Play-Off yarı final rövanş maçında Van Büyükşehir Belediyespor sahasında Karşıyaka'yı konuk etti. Van Büyük Şehir Belediye başkanı Bedia özgökçe ertan Protokolde yerini alırken, Van Spora sans getirdi. Ev sahibi Van Büyükşehir Belediyespor'un 2-1 üstünlüğü ile sona eren maçın ardından olaylar çıktı.

Rakip takım taraftarları tribünlere soktuğu taş, çakmak vb yabancı maddeleri Vansporlu taraftarlara atması üzerine çıkan olaylara polis müdahale etti. Biber gazı ve tazyikli suyun kullanıldığı müdahalede çok sayıda kişi yaralandı.

Takviye Ambulans İstendi

Çıkan olaylarda yaralı sayısının fazla olmasından dolayı yetersiz kalan 112 acil servis ekipleri takviye istedi. Stada çok sayıda ambulans yönlendirilirken ilk müdahalede burada gerçekleşti. Durumu hafif olan yaralılar stat ve çevresinde tedavi altınaalınırken durumu ciddi olan taraftarlar ise hastaneye kaldırıldı.

Polis Karşıyakaya Dokunmadı!

Olayları Karşıyakalı taraftarların başlatmış olmasına rağmen Karşıyakalı taraftarlara müdahale etmeyen çevik kuvvet ekipleri Vansporlu taraftarlara cop, biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti. Çıkan olayda birçok taraftarda gözaltına alındı.