Van TSO Başkan Adayı Çoban'dan anlamlı ziyaret

TAKİP ET

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Başkan adayı İzzet Çoban, Kurban Bayramı öncesi, rakiplerini ziyaret ederek, yapıcılığın ve birlikteliğin ilk kıvılcımını ortaya çıkarmış oldu.

Önümüzdeki aylarda yapılması düşünülen Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) seçimleri öncesinden, başkan adayları da çalışmalarına hız vermeye başladı.

Kurban Bayramı öncesi, kendisi gibi Van TSO Başkan Adayı olanları ziyaret eden İzzet Çoban, yapıcılığın ve birlikteliğin ilk kıvılcımını ortaya çıkarmış oldu.

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Başkan Adayı iş insanı İzzet Çoban, hiç kimse ile rakip olmadıklarını, aksine tüm adaylarla kardeş olduğunu belirterek, anlamlı ziyaretin önemine vurgu yaptı.

 Van TSO Başkan Adayı İzzet Çoban, her görüş ve her düşünceye saygı duyduklarını belirterek şu açıklamalarda bulundu;

“Hepimizin tek gayesi Van olduğuna göre, neden bir birlerimizle kırgın yada küs olacağız? Bunlara hiç gerek yok. Hepimiz kardeşiz ve kardeşlik havası içerisinde seçimlere gideceğiz. Kim kazanırsa tebrik edeceğiz ve hayırlı olsun dileklerinde bulunacağız. Bu anlamda bugün ekibimizle birlikte önemli bulduğumuz birkaç ziyaret yaptık” diyen Van TSO Başkan İzzet Çoban, ziyaret esnasında gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı, kendisi gibi Van TSO Başkan Adayı olan iş adamı Zahir Kandaşoğu, iş adamı Faruk Biner ve mevcut başkan Necdet Takva’yı makamlarında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

 

Van TSO Başkan adayı İzzet Çoban fırsat bulduğunda diğer bir aday olan iş insanı Celal Yalvaç’ı da ziyaret edeceğini belirterek, Van’ın ayrıştırmaya değil birleştirmeye ihtiyacı olduğunu söyledi.
Başkan adayı Çoban ayrıca sosyal medya hesabında şu ifadelere yer verdi: "Yönetimine aday olduğumuz Van TSO'nun mevcut yönetimini ve çalışma arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Nazik ve misafirperver karşılaşmalarından dolayı yönetim ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz."

 

"Van TSO yönetimine aday olan Faruk BİNER ve arkadaşlarını ziyaret edip başarılar diledik. Rekabetin kaliteyi arttırması gerektiğine olan inancımızla, ortak paydamızın Van olacağı temennisini taşıyoruz. Sonuç ne olursa olsun kazananın Van olmasını dileriz."

 

"Geçmişte Van için önemli hizmetlerde bulunmuş iş insanı Zahir Kandaşoğlu 'nu ziyaret edip, Van TSO başkan adaylığı için başarılar diledik. Gençliğe, eğitime ve etik değerlere verdiği önemle bilinen Zahir Bey'e yol arkadaşlarımıza gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz." Diyerek her üç Başkan adayına da göstermiş olduğu yüksek teveccühlerinden ötürü çok memnun olduğunu ifade etti.

Van Taraf Gazetesi Van Haber

İzzet Çoban Zahir Kandaşoğlu Faruk Biner Van TSO Faruk BİNER Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) VAN Van Taraf Gazetesi