Van Tıbbiye Camii açılışa hazırlanıyor

TAKİP ET

Van Valisi Dr. Ozan Balcı'nın girişimleriyle Van YYÜ yerleşkesinde bulunan ve uzun süredir tamamlanamayan Tıbbiye Camii'nde çalışmalar hızlandırıldı.

Van Taraf Gazetesi - Van YYÜ yerleşkesinde yapımına devam edilen Tıbbiye Camii bir dönem üst üste çıkan yangınlarla gündeme geldi. Valiler kararnamesiyle Van’a atanan Vali Balcı birçok projede olduğu gibi Tıbbiye Camii çalışmalarına da müdahale ederek çalışmaları hızlandırdı.

Van Büyükşehir Belediyesi bütçesinde ve hayırseverlerden toplanan yardımlar ile çalışmaları hızlandırılan Tıbbiye Camii ibadete açılmak için gün sayıyor.

Van Valisi Dr. Ozan Balcı ve Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli Tıbbiye Camii inşaatındaki çalışmaları yerinde inceledi. 

Van Valiliği yapılan inceleme sonrasında sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Valimiz Sn. Ozan Balcı, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sn. Hamdullah Şevli ile birlikte Üniversite yerleşkesi içerisindeki Tıbbiye Camii inşaatında incelemelerde bulundu. Valiliğimiz, Büyükşehir Belediyesi, YYÜ ve hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarıyla inşaatı süren Tıbbiye Camii yakın zamanda ibadete açılacak.” İfadelerini kullandı.

Van Taraf Gazetesi 

YYÜ rektör Vali Ozan Balcı Camii Van Van Taraf Gazetesi