Van stadının ismi değişiyor

TAKİP ET

Van Atatürk Şehir Stadının adı değişiyor. Vanspor Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Feyat Kıyak dün konuk olduğu Van TV programında stadın yeni alacağı ismi açıkladı.

Van Taraf Gazetesi - Van Atatürk Şehir Stadının adı değişiyor. Vanspor Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Feyat Kıyak dün konuk olduğu Van TV programında stadın yeni alacağı ismi açıkladı.

 

 

Van Atatürk Şehir Stadının ismi değişiyor, yıllardır yenilenmesi konusunda sık sık çağrılar yapılan ve Vanspor FK taraftarlarına yetmeyen stadın yeni adını katıldığı Van TV programında açıklayan Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı Feyat Kıyak Vefa Group Vanspor Futbol Kulübü’ne yakışır bir isim verildiğini belirtti.

 

Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak yaptığı açıklamada, “Veysel Ürüm Vanspor için önemli bir değerdir. Kendisinin de rızasını aldık. İmzalar atıldı, anlaşmalar yapıldı. Gençlik spor il müdürlüğü ile de görüştük. Bakanlıktan onay bekliyoruz. İnşallah 2023-2024 sezonunda Van Atatürk Şehir Stadyumu'nun adı Veysel Ürüm Şehir Stadyumu olarak değiştireceğiz” dedi.

Van Taraf Gazetesi 

Feyat Kıyak Veysel Ürün Van stadyum