Van Karşıyaka'da zorlu ulaşım

TAKİP ET

Van'ın İpekyolu ilçesinde bulunan Karşıyaka mahallesinde sabah saatlerinde yaşanan ulaşım sorunu pes dedirtti.

Son Dakika Van Haber... Van’ın İpekyolu ilçesinde bulunan Karşıyaka mahallesinde sabah saatlerinde yaşanan ulaşım sorunu pes dedirtti.

 

 

Van’da sorunlar bitmek bilmiyor, şehir merkezinde trafik, park, istihdam, çevre yolu sorunu gibi sorunlar devam ederken merkeze yakın mahallelerde yaşanan ulaşım sorunu vatandaşı canından bezdirdi. Sabah erken işe, okula ve merkeze işlerini hal etmek için çıkmak isteyen vatandaşlar yaşadığı ulaşım sorunu için yetkililere çağrıda bulundu.

 

Ulaşım sorunu ile ilgili konuşan Hicran Tuğrat isimli vatandaş, “Sabah işe gitmek için erkenden çıkıyoruz, yine de iş geç kalıyoruz bunun sebebi ise servisler, yolcu taşıtları, sürekli geçiyor ama dolu geldiği için yol üstü kimseyi almadan devam ediyor. Hal böyle olunca işe geç kalıyoruz, bu soruna biran önce çözüm bulunmalı, evet araçlar geçiyor, geçmiyor değil ama kimseyi yol üzeri almıyor, yani almadan geçmeleri ile hiç geçmemeleri aynı anlama geliyor aslında. Yetkililer özellikle kar yağışı başlamadan insanlar sabah yolda araç beklemek zorunda bırakılmadan sorunu çözmeleri gerekiyor” dedi.

Van Taraf Gazetesi 

Van Karşıyaka ulaşım