Van'ın tanınmış iş insanlarından Selim Bilen, Van Taraf Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu

TAKİP ET

Van'ın önde gelen sigorta merkezlerinden olan Selim Bilen Sigorta Merkezi imtiyaz sahibi Selim Bilen,Covid – 19 Pandemisi sürecinde işkolunda yaşananları ve iş akışını Van Taraf Gazetesi için değerlendirdi.



Gazeteye yaptığı açıklamada Selim Bilen, uzun yıllardır bu işi yaptığını ve bir sigortacının tam olarak ne sattığını iyi bilmesi ve içselleştirmesi gerektiğine inandığını belirtti. Sigorta sektörünün eşi bulunmaz lüksler sattığını ifade eden Bilen sözlerine, “Sigortacılığı sadece müşterilerine bir poliçe, teminat, güvencesatmak olduğunu düşünen meslektaşım günün gerçeğinden çok uzaklaşmış demektir. Biz  sigorta sektörü çalışanları olarak müşteriye huzur, gelecek, umut, hayat kalitesi  gibi eşi bulunmaz lüksler satıyoruz.  Müşteri mutlaka ne sattığını bilenden alacaktır” şeklinde devam etti.

Bilen ayrıca pandemi etkilerine bakıldığında diğer sektörlere kıyasla sigorta sektörünün bu sürece daha hızlı uyum sağladığını ifade ederek, "Sektörümüz dijital çalışmaya yatkınlığının avantajıyla pandemi sürecindeyaşanması olası zararları en aza indirdi. Vatandaşlarımızın kasko, trafik, dask, konut,sağlık, ferdi kaza gibi bir çok sigorta işlemlerini online olarak çeşitli dijital adreslerimizden veya birebir iletişime geçerek gerçekleştirdik.Özellikle de covid 19'un bu dönemde sağlık sigortalarının önemini arttırdığını görmüş olduk. Pandemi sürecinin başlamasıyla sektör olarak pandemide iyi bir sınav verdik. Biz Selim Bilen Sigorta olarak Covid-19 tedavilerini en kısa sürede teminat kapsamına alarak tamamlayıcı sağlık sigortalarında gecen yıla göre bir fark yaratmış olduk” dedi.

Bilen, acenteleri ile kesintisiz iletişimin sürdürüldüğünü ve bu süreçte acentelerinin akışını korumak,  sağlığın ardından en önemli öncelikleri olduğunu; müşteri temsilcisi ve hizmet sunan deneyimli bir ekip ile müşteri memnuniyeti için canla basla çalıştıklarını söyledi.

Mesleklerinde deneyimli 9 kişilik bir ekiple, sabah 8 - akşam 6 arasındahalka hizmet sunduklarını ifade eden Bilen sözlerini, “Selim Bilen Sigorta Merkezi olarak pandemi sürecinden başarıyla çıkan teknolojik alt yapımızı, 2021 yılında daha da geliştirecek kararlar almaya devam edeceğiz. Sigortalılarımıza en iyi hizmeti sunmayı 2021 yılında da sürdüreceğiz.  En önemli dağıtım kanalımız olan acentelerimiz ile birlikte 2021 yılında da Selim Bilen Sigorta Merkezi olarak müşteri odaklı yaklaşımımız ile sigortalılarımızın beklentilerini karşılamaya en iyi şekilde devam edeceğiz.  Herkese sağlıklı ve sigortalı günler diliyorum” şeklinde sonlandırdı. 

Editör;Abdulrahim YEŞİLAĞAÇ

Haber;Aydeniz TEMEL