Van Emniyeti Kaçakçılara göz açtırmıyor...

TAKİP ET

Van il Emniyet müdürlüğü ekipleri tarafında yapılan asayış ve halk güvenliği uygulaması kapsamında uyuşturucu ve kaçakçılara nefes aldırmıyor.

Van İl Emniyet Müdürlüğü tarafından,  İlimiz merkezinde ve İlçelerimizde haksız kazanç sağlamak amacıyla gümrük kaçağı ticareti yapan ve nakleden şahıs/şahısların deşifresine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;25 Eylül 2017 tarihinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince; İlimiz Erciş Karayolu üzerinde oluşturulan uygulama noktasında durumundan şüphelenilerek durdurulan 33 ... ...  plaka sayılı   çekici ve buna bağlı 33 ... ... plaka sayılı dorsede yaptıkları aramalarda; toplam 114.000 paket üzerinde TAPDK bandrolü bulunmayan kaçak sigara ele geçirilmiştir.



Olayla ilgisi olduğu tespit edilen C.Ç. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan C.Ç. isimli şüpheli şahıs için hakkında tanzim edilen tahkikat evrakı ile birlikte çıkarıldığı adli makamlarca TUTUKLANMIŞTIR.



İlimiz merkezinde ve İlçelerimizde halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, haksız kazanç sağlayan suç organizasyonlarına karşı yürütülen mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam etmektedir denildi Van Emniyet Müdürlüğü.

Haber: Abdulrahim YEŞİLAĞAÇ