Van Edremit DEM Partisinden Bir Güçlü Aday Adayı daha başvuru yaptı.

TAKİP ET

Van'ın Edremit ilçesine DEM Partisinden belediye başkan aday adayı olan Sefyeddin Kılıç bugün itibariyle başvuruda bulundu.

Van haber - Sefyeddin Kılıç halk tecrübesiyle yolladı Van'da İş İnsanı, sivil toplum kuruluşları, siyasette deneyim tecrübe edinmiş bir Politikacı ve İş İnsanıdır. Edremit ilçesinde karşılığı olan büyük etki yaratan Sefyeddin Kılıç halkın yoğun talep üzerine DEM Partisinden belediye başkan aday adayı oldu.

Sefyeddin Kılıç kimdir...

Sefyeddin Kılıç kendisini şöyle tanıttı...

Sefyeddin Kılıç 1974 Edremit Çiçekli doğumluyum.İlk ve orta okulu Gevaşta bitirdim.Lise öğrenimini Van Atatürk lisesinde mezun olduktan sonra . Kazakistan'ın Almaata şehirinde Abay Devlet Üniversitesi, Uluslararası ilişkiler ve tercümanlık bölümü mezunuyum.Kazakistanda belli bir süre turizim işleri ile uğraştım. Van'da turizim ve taşımacılık işleri yapmaktayım. Edremit taşıma kooperatifi başkanlığı ve Van şoförler odası Yönetim kurulu üyeliği yaptım.Evli ve dört çocuk babasıyim Dem dema me ye .serkeftın ya me ye. Sefyeddin Kılıç.Halkların Eşitlik ve Demokrasi partisi DEM parti Edremit belediyesi eşbaşkan aday adayı.

Van haber Van Taraf Gazetesi 

Sefyeddin Kılıç DEM Partisinden Aday adayı Van Edremit Van haberleri Van Taraf Gazetesi