Van'da yapılan anketlerde en çok adı geçen Zahir Kandaşoğlu oldu.

TAKİP ET

Son zamanlarda Van ilinde bir çok Parti'nin yapmış olduğu anketlerde yüzde yüz Zahir Kandaşoğlu'nun çıkması herkesi şaşırttı. Hiç bir Parti de aday adayı olmayan Kandaşoğlu anketlerde isminin anılması siyasi partileri şaşırttı.

2024 Mart ayında yapılması beklenen yerel seçim siyasi partiler tarafından çalışmalar hızlandı. Aynı zamanda Van üzerinde yoğunlaşan siyasi partiler aday adayı trafiği yaşarken diğer yanda aday olmayan Kandaşoğlu ismi çok konuşulur hale geldi.

Özellikle Van'da yapılan anketler ise; telefon anketi, sokak röportajı anketi, birebir ikili ilişkiler anketinde herkesi şaşırtan ve aday adayı olmayan Zahir Kandaşoğlu'nun çıkması anket şirketlerinin yanısıra siyasi parti temsilcilerinide şaşırttı. Edingimiz bilgiler doğrultusunda halkın Kandaşoğlu ile ilgili ifade ettikleri söylemler şöyle. Zahir Kandaşoğlu Van'a sevdalı her kesimden karşılığı olan ırkçı otekileştirme yapmayan siyasi görüşü fikri ne olursa olsun her daim herkesin yanında olan Van'a hizmet ve istihdam sağlayan kaliteli iş insanlarından biridir, bu yüzden büyük şehirde yeni bir vizyon ve misyon katacağına inanıyoruz. Kandaşoğlu hangi partide aday olursa şüphesiz kendisine destek vereceğiz diyen halk ne olursa olsun Zahir Kandaşoğlu'nun tarafında olacağını belirttiler.  Yapılan röportaj anketler ise Van genelinde özellikle genç kesimden oluşturulduğu ifade edildi.

Van Taraf Gazetesi 

Zahir Kandaşoğlu Van anket aday adayı halk siyasi Van Taraf Gazetesi van haberleri