Van'da Neler Oluyor...

TAKİP ET

Gazeteci Abdulrahim Yeşilağaç'tan STK başkanlarına doğrudan açık mektup. Van Taraf Gazetesi genel yayın yönetmeni Abdulrahim Yeşilağaç STK başkanlarına cesurca ortaya çıkın kendinizi gizlemeyin.

Gazeteci Abdulrahim Yeşilağaç 'ın yazısı şöyle...

Seçimlere giderken STK'lar da Ali Cengiz oyunları!

 

Yerel seçimlere giderken stk başkanlarının hem aday olma arzusu, hem de aday olamazsa koltuğunu koruma adına yaptıkları ali cengiz oyunları son yıllarda ilimiz siyasetinde dikkat çekmektedir.

İstifa sürecinde istifa etmeden aday adayı olmadan tepeden inme aday olmak için her türlü fırıldaklıklar yürütmektedirler.

Aday Adayı olmayarak, aday adayı olanların haklarını girmekteler.

STK başkanlarının hem koltuklarını koruma derdi hem de direk aday olma arzuları aynı zamanda temsil ettikleri sivil toplum kuruluşlarını toplum nezdinde değersizleştirmektedir.

Yerel seçimler öncesi ilimizde yine stk başkanlarının Karar Defterlerinde istifa etmeleri gereken sayfalarını boş bırakıp aday gösterildikleri takdirde boş bırakılan sayfayı daha sonra istifa yazısı yazarak bir nevi sahtekarlık yaptıkları yönünde duyumlar almaktayız.

Adaylık başvuru sürecinde bu denli hileleri başvuranlar yarın aday olsa Allah korusun seçilse bu memlekete ne faydası olur.

Van Taraf Gazetesi

Haber Merkezi 

Abdulrahim Yeşilağaç Gazeteci STK başkan seçim siyaset aday Van Taraf Gazetesi