Van'da ittifak kuran iki parti adayını tanıttı

TAKİP ET

Van'da ittifak kuran Saadet Partisi ve Saadet Partisi İl Başkanlığı 31 martta yapılacak yerel seçimler öncesi ortak adaylarını açıkladı.

Van’da ittifak kuran Saadet Partisi ve Saadet Partisi İl Başkanlığı 31 martta yapılacak yerel seçimler öncesi ortak adaylarını açıkladı.

 

 

 

Van’da 31 Mart yerel seçimlere kısa süre kalırken Van’da bulunan siyasi partiler ilçe ve büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adaylıklarını açıklamaya başladı. Kentte ittifak kuran Saadet ve Gelecek Partisi Van İl Başkanlıkları Belediye Başkan adaylarını açıkladı.

 

“ŞEHİR İTTİFAKI OLARAK İLK ADAYIMIZI TANITIYORUZ”

 

Parti tarafından düzenlenen ortak basın açıklamasında, “Saadet ve Gelecek Partileri olarak kurmuş olduğumuz Şehir İttifakı Van’ımızı yıllardır iki partili yapıya mahkûm etmek isteyenlere karşı kurulmuş ve Van halkını bu ikili yapıdan kurtarma gayesini taşımaktadır. Şehir İttifakı Van Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyelerini içinde bulunduğu çıkmazdan kurtarma amacındadır. Şehir İttifakı olarak belediyelerimizi borç batağından kurtarmak için, birilerinin emir ve talimatlarıyla değil, kendi iradeleriyle belediyeleri yönetecek adaylarımızla yola çıkıyoruz. Şehir İttifakı olarak bu şehri yaşanılamaz hale getirenlere karşı, kronikleşmiş problemleri çözmek için belediyeleri yönetecek liyakatli ve tecrübeli adaylarla yola çıkıyoruz. Şehir İttifakı olarak ucube yapılar yaparak milletin parasını çarçur edenlere karşı yeni ve yaşanabilir bir şehir kurmak için yola çıkıyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

Açıklamanın devamında, “Halka rağmen, halka karşı aday dayatanlara, kayyım atayanlara karşı kendi iradeleriyle belediyeleri yönetecek adaylarımızla yola çıkıyoruz. Bu şehir sahipsiz değildir, bu şehre sahip aramaya gerek yoktur. Bu şehrin sahibi Van halkıdır, bu şehir senin bu şehir hepimizin. Şehir İttifakı olarak şehrimizin kalbi en büyük ilçemiz olan İpekyolu Belediye Başkan adayımız Yılmaz Kılıç’ı 30 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’de Villa Park Düğün Salonunda yapacağımız aday tanıtım mitingiyle halkımıza tanıtıyoruz. Tüm hemşerilerimizi aday tanıtım mitingimize davet ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Van Şehir İttifak Gelecek Saadet partisi Abdulhekim Karabıyık Özay İlhan