VAN'DA İLAÇ SEKTÖRÜNDE BİR İLK...

TAKİP ET

İlaç sektörüne köklerini salan YUSUF PHARMA yönetim kurulu başkanı sayın Adem İLLİ , Van'da bir ilk yapıp şu ana kadar hiçbir ilacın arkasında Van ibaresinin bulunmadığını, ürettikleri ilaçların ruhsat sahiplerinin kendileri olduğunu ifade etti. Amaçlarının Van ekonomisine ve istihdam sağlamak olduğunu açıklayan İLLİ Türkiye'nin dört bir yanına satış yaptığını belirterek dünyaya açılıp uluslar arası satışa hazırlık içerisinde bulunduğunu belirtti.

Yusuf Pharma yönetim kurulu başkanı Adem İLLİ ile yaptığımız özel röportaj şöyle.

ADEM İLLİ KİMDİR?

Adem İLLİ 01.08.1982 yılında Van’ın Edremit ilçesinde doğmuş ilk öğretim , lise ve üniversite eğitimini Van’da tamamlamıştır. 2001 yılından itibaren sağlık sektöründe çalışmış uzun yıllar büyük prestijli firmada Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz Bölge Müdürlüğü ile Ticaret Müdürlüğü yapmıştır. Daha sonra çevre iller ile birlikte 4 milyon nüfusu olan Van’a faydalı olmak ve istihdam sağlamak adına 18 Şubat 2022 tarihinde YUSUF PHARMA ilaç şirketini kurmuştur. Kendi üretimlerini yapan YUSUF PHARMA kısa sürede sektörde yerini aldı. Sağlık ve iyilik konusunda ki taahhüdü ile 18 Şubat 2022 tarihinde Van’da doğdu. İlaç sektöründe köklerini salan bu dinamik firma , kısa sürede büyüyerek Türkiye’nin dört bir yanına ulaşmayı hedefliyor. Misyonları ülkemizde sağlık hizmetlerini geliştirerek daha sağlıklı bir toplum yaratmak ve insanların yaşam kalitesini yükseltmek için etkili ve güvenilir ilaçları herkese erişilebilir kılmaktır. 

YUSUF PHARMA Yönetim Kurulu Başkanı Adem İLLİ Van Taraf Gazetesine Şu Açıklamalarda Bulundu;

“YUSUF PHARMA olarak , Türkiye’nin dört bir yanındaki insanlara en iyi sağlık hizmetini sunmak için çalışıyoruz. Hedefimiz hızlı büyümek ve gelişmek olup ülke çapında birçok sağlık kuruluşuna ve hastaya ulaşarak toplumsal fayda sağlama amacı güdüyoruz. Ancak sadece Türkiye’de değil aynı zamanda dünya genelinde de tanınan bir marka olmayı hedefliyoruz dedi. Adem İLLİ vizyonumuz tüm dünya’da YUSUF PHARMA’nın adının sağlık , güvenirlik ve kalite ile özdeşleştiği bir gelecek yaratmaktır. Modern ilaç dağıtım teknolojileri ve müşteri odaklı yaklaşımımızla , uluslararası alanda da etkili bir şekilde varlık göstermeyi amaçlıyoruz. YUSUF PHARMA olarak sağlık alanında daha iyi bir gelecek inşa etmek için kararlıyız. Her gün daha fazla insanın sağlığını iyileştirmek için çaba sarf ediyoruz ve bu yolda daha da büyüyerek dünya genelinde ki sağlık sorunlarına katkı sağlama yolculuğumuzu sürdürüyoruz” dedi.

www.yusufpharma.com.tr adresinden bizleri ve Ürünlerimizi Takip Edebilirsiniz

Haber Kübra Apak

Fotoğraf Abdulrahim Yeşilağaç 

Adem İLLİ Yusuf Pharma Vanda