Van'da Elizabeth Güzellik Salonu hizmete açıldı

TAKİP ET

Van'da İpekyolu Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Mehmet Ali Şalem ve genç girişimci Kenan Sağlam tarafından kurulan Elizabeth Güzellik Salonu hizmete açıldı.

 

Soydan İş Merkezinde hizmete sunulan Elizabeth Güzellik Salonunun açılışına Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, Van İş Adamları Derneği Başkanı Ayhan Işık, Van Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı aynı zamanda AK Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı İsa Berge, AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, “Bu tür elit ve şık mekanlar her zaman ilimize katkıda bulunmaktadır. İnsanlarımız, bu tür hizmetleri hak ediyor. İnşallah nezih ve güzel bir ortamda iyi bir istihdam yaratarak hedefledikleri amaçlarına ulaşırlar. Elizabeth Güzellik Salonunun memleketimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.  

 

 

AK Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı İsa Berge ise Van’da güzel işletmelerden birinin daha hizmete sunulduğunu ifade ederek, “Kıymetli kardeşim Mehmet Ali Şalem’i kutluyorum. Çok güzel bir işletmeyi hizmete açmış bulunuyor. İnanıyorum ki bundan sonraki süreçte Vanımız, tam bir turizm kenti olacak. Önümüzdeki süreçte yerel yönetimin katkılarıyla, siyasi partiler kendi gücünü, ekonomisini Van’a yansıtarak, vereceği katkı ve değerle birlikte ilimizde güzel katma değer oluşturacağız. Elizabeth Güzellik Salonu’nun kısa zamanda hedeflediği standardı yakalayacağına inanıyorum. Bizde Esnaf Sanatkarlar Kredi Kooperatifi olarak üst limitimiz olan 650 bin liralık kredi desteğini kardeşimize sunacağız. Tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Elizabeth Güzellik Salonu ortaklarından Mehmet Ali Şalem de istihdama katkı sunmak ve güzelliğe güzellik katma adına böyle bir işletmeyi açtıklarına dikkat çekerek, “İnsanlarımızın güzelliklerine güzellik katmak için bu sektörde yer almak istedik ve güzelliği temsil eden ‘Elizabeth’ ismini tercih ettik. İnsanlarımız, geldiğimiz süreçte güzelliklerine ve kişisel bakımlarına önem veriyor. İnsanlarımıza deneyimli uzman personelimizle kaliteli hizmet vermek için gayret sarf ediyoruz. Şu an 6 personel istihdam etmekteyiz. Allah’ın izniyle işlerimizi büyüterek, personel sayımızı arttıracağız. Nasip olursa yeni şubeler açmayı hedefliyoruz. Açılışımıza katılan herkese çok teşekkür ederim” diye konuştu. 

 

 

 

 

 

Elizabeth Güzellik Salonu’nun son teknoloji cihazlarla donatıldığını vurgulayan işletme ortaklarından genç girişimci Kenan Sağlam da yaklaşık 4 yıldır sektörde hizmet verdiğini ifade ederek, “Elizabeth Güzellik Salonunda; kuaför, manikür, pedikür, yeni nesil uygulamalar, cilt bakımı, lazer epilasyon, bölgesel incelme, kırışık ve leke giderici tedaviler, kalıcı makyaj, İpek kirpik, gibi bütün hizmetleri sunuyoruz. Halkımıza kaliteli ve uygun fiyatlarla hizmet vereceğiz. Tüm personellerimiz alanında uzman kişilerden oluşmaktadır. Son sürüm cihazlarla, titizlikle hizmet vermekteyiz. Kendini önemseyen, bakımlı olmak ve güzel görünmek isteyen herkesi Elizabeth Güzellik Salonuna bekliyoruz” dedi.

Kurdele kesimi ile devam eden program, iletmenin gezilmesi ve ikramlarla sona erdi.

 

Kenan Sağlam Yavuz Kuşan Ali Şalem Elizabeth