VAN ' DA DEV GÜZELLİK VE KUAFÖR EĞİTİM SEMİNERİ …

TAKİP ET

Van'da son zamanlarda ardı arda kesilmeyen kuaför ve güzellik seminerlerine bir yeni daha eklenirken beklentileri fazlasıyla karşılandı. Altın Köşk ve Florya Güzellik merkezi tarafında organize edilen, Kuaför ve Güzellik eğitim semineri yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti.   

Altın Köşk ve Florya Güzellik merkezinin ortak yapılan kuaför ve güzellik semineri Iran ve Türk esnaflar tarafından büyük rağbet görüldü.  Seminer Dağkah Şirketinin bünyesinde bulunan Altın Köşk ve Florya yönetim kurulu başkanı Suat Dağbaş ve Zeınab Ghavıdel Gazetemize şöyle açıklamalarda bulundular. Suat Dağbaş; ‘’Bizim temel amacımız Van ilimizin kalkınması gerek ekonomiksel gerek turizm anlamında katkı sağlamak. Düzenlediğimiz seminer ise Türkiye çapında çok ünlü olan saç tasarım uzmanı ve kuaför Adnan Serter eğitmenliği ile kendi alanında kendilerini geliştirmek isteyen bay bayan kuaför ve saç tasarım öğrencilerine iki gün boyunca profesyonel bir eğitim semineri verdi’’ dediler.  

 

Daha sonra kısa bir açıklamada bulunan ünlü kuaför ve saç tasarım uzmanı Adnan Serter şöyle konuştu. ‘’ Van potansiyel olarak gelişmiş büyük şehirler arasında metropol bir şehrimiz burada olmanın gururunu yaşıyorum. Gerçekten ilk defa geldim oda Sayın Suat Dağbaş ve Zeınab Ghavıdel aynı zamanda Florya Güzellik merkezi ve Altın Köşk düğün salonuna böyle dev bir organizasyon yaptıkları için teşekkür ediyorum’’ dedi. Seminer iki gün boyunca devam ederek Iran ve Türk katılımcılara seminer sonrası sertifikalar verdi. 

 

Irandan gelen organizatör Sabuha  Mılanı ise gazetemize şöyle konuştu. '' Biz ıran'dan büyük bir heyetle Van'a geldik, buradaki amacımız ırandan getırdiğimiz kuaför ve güzellik uzmanların profesyonel bir eğitime tabii tutp işlerinden daha fazla uzman olmak yoluna eğitim semineri düzenledik. Bu eğitim seminerinde emeği geçen Florya Güzellik Merkezi ve Altın Köşk düğün salonunun sahipleri olan Suat Dağbaş ve Zeınab Ghavıdel şükranlarımızı sunarız. Bu tür eğitim seminerleri devam edecek Van Iran arasındakı bu tür diyaloglar her daim sürdüreceğiz'' dedi.

Iran Uyruklu ve Türk vatandaşı olan Zeınab Ghavıdel kuaför ve güzellik uzmanı yaptığı üstün başarılarla adeta gündeme geldi. Almış olduğu eğitim sertifikaları adeta işin profesyonel anlamında Van’da birçok güzellik uzmanına ve kuaför esnaflarında seminer vermektedir.

 


Bundan sonraki süreçte bu tür eğitim seminerleri devam edecek ve daha geniş kapsamlı Türkiye ve dünya çapında çok ünlü işinde uzman hocalar tarafından sunulacaktır

Van Taraf Gazetesi Van Haber

Haber: Abdulrahim YEŞİLAĞAÇ

Suat Dağbaş Zeınab Ghavıdel Florya Altın köşk Adnan Serter Van Van Taraf Gazetesi Kuaför ve Güzellik Sabuha  Mılanı Florya Güzellik merkezi Abdulrahim YEŞİLAĞAÇ