VAN-BİTLİS VE HAKKARİ ECZACI ODASININ BAŞKANI ERSİN KARAMAN SEÇİLDİ.

TAKİP ET

Van, Bitlis ve Hakkari Eczacı odası seçime gitti. Seçime giren oda yönetim ve üyeler genç dinamik Eczacı Ersin Karaman seçildi.

Dün yapılan Van , Bitlis ve Hakkari Eczacı odasının seçimi tek liste ile girildi. Listede yönetimde yer alan ve genç dinamik Eczacı Ersin Karaman seçilirken mevcut yönetim ile yoluna devam edilecek.

Van-Bitlis-Hakkari Eczacı Odasında seçime gidildi. Mevcut Başkan Ecz. H. Fikret Baransel Başkanlığa aday olmadı, TEB Delegasyonuna girdi. Geçtiğimiz 2 dönem Genel Sekreter olarak görev yapan Ecz. Ersin Karaman Başkanlığı’ nda mevcut yönetimle ile göreve devam edecek. 

İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden 2008 Yılında Mezun Oldu. Aynı Yıl İçerisinde Van İlinde Serbest Eczacılık Mesleğine Başladı. 2017 – 2018 Yıllarında Odamızda Haysiyet Divanı Başkan Yardımcılığı Ve Komisyon Başkanlığı Görevinde Bulundu. Halen Van’da Serbest Eczacılığa Devam Etmekte. 2019 Yılında gerçekleştirilen Seçimli Kongreyle Yönetim Kuruluna Seçildi ve Yönetim Kurulunda Genel Sekreterlik görevini yerine getirdi. En son gerçekleştirilen Seçimli Kongrede tekrardan Yönetim Kuruluna seçilerek Genel Sekreterlik görevine devam etmektedir. Şuan ise oda başkanı olarak göreve seçildi.

Van Taraf Gazetesi

Ersin karaman Eczacı Başkan