Tercihiniz Ak Parti Olmalı, HEDEP Gelirse Kayyım Atanır.

TAKİP ET

Van'da Ak Parti'den Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday adayı olan Ayhan Kayatürk, kentte kayyımların güzel işler yaptığı iddiasında bulunarak, bir daha kayyım atanmaması için iktidar partisine oy verilmesini istedi.

Van Taraf Gazetesi - Seçim çalışmaları devam ederken, AK Parti’den Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday adayı olanlar da basın önüne çıkarak projelerini anlatıyor. Son olarak İller Bankası Bölge Müdürlüğü’nden istifa ederek AK Parti’den aday adayı olan Ayhan Kayatürk, basınla bir araya gelerek seçilmesi durumunda yapacakları çalışmaları anlattı. İktidar tarafından getirilen 18. Madde uygulamalarını eleştiren Kayatürk, yapılan çalışmalarda insanların mağdur edilmemesi gerektiğini söyledi.

 

Kayyım atama iması

İller Bankası Bölge Müdürü olmasından dolayı 58 belediye yönettiğini de dile getiren Kayatürk, “Ben bu işlerin içinden biriyim. Sorunları da çözüm yöntemlerini de biliyorum. Hedefim bu kentte kalıcı hizmetler yapmak için iki dönem üst üste görev yapmaktır. Böyle bir durumda yaşanabilinir bir kent yaratacağım” dedi.

 

Konuşmasında kayyımların kentte yaptığı (yapılmayan) hizmetleri de öven Kayatürk, “Kayyımlar gerçekten bu kentte iyi işler yaptı. Ancak kayyımların gelmemesi için bizim içimizden biri göreve gelmelidir” dedi. Kayatürk, HEDEP’li belediyelerin gelmesi durumunda yine kayyım atanacağı imasında bulundu.

Van Taraf Gazetesi 

Ayhan Kayatürk Ak Parti Belediye Van Van Taraf Gazetesi