Taş Konak Cafe Yeni Konsepti ile hizmete başladı.

TAKİP ET

Van'ın Kalecik Mahallesi'nde kurulan Taş Konak Cafe hizmete açıldı. Yeni konsept ve güler yüzlü personeli ile inanılmaz Van manzarası eşliğinde yeniden hizmete devam ediyor.

Van Haberleri -Van’ın Kalecik Mahallesi’nde kurulan Taş Konak Cafe hizmete açıldı.

Van Taraf Gazetesine açıklamalarda bulunan Yeni işletme sahipleri şöyle konuştular. Geleneksel Van Evlerinin yanında kurulan Taş Konak Cafe,  2 kattan oluşan işletmenin 550 metrekare kapalı alana sahip olduğunu ifade ettiler. Urartu, Osmanlı ve Selçuklu mimarisinin kullanıldığı işletmede ilk etapta 20 kişinin istihdamını sağladıklarını dile getirirken  “Hedefimiz en az 35 kişinin istihdamını sağlamaktır” dediler.

Kafede Van ve bölgesel lezzetlerin misafirlerin hizmetine sunulacağını dile getiren yeni işletme sahipleri, “Van kahvaltısı başta olmak üzere ilimize ve bölgelerimize ait lezzetler de burada yer alacak. Misafirlerimiz en yakın ve en hakim bir noktadan bir yandan Van’ı ve Van Gölü’nü seyretme fırsatı bulurken bir yandan da eşsiz lezzetleri tatma imkanına sahip olacaktır. Bizler bu anlamda hizmetin ve kalitenin ön planda olacağı kafemize tüm halkımızı bekliyoruz” ifadelerini kullandılar.

Yerli ve yabancı turistlerin işletmeyi ziyaret ettiğini de belirten yeni işletme sahipleri, “Geleneksel Van Evleri ile birlikte muhteşem bir mimariye sahip olan Taş Konak Cafe, inanıyorum ki kentin ekonomisine büyük katkı sağlayacaktır” diye konuştu.

Van Taraf Gazetesi Van Haber 

Taş Konak cafe kalecik sahipleri işletme açıldı Van manzara