Şehir İttifakından aday tanıtım toplantısına davet

TAKİP ET

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Saadet ve Gelecek Partilerimizin yarın Cumartesi günü yapılacak olan aday tanıtım toplantısına tüm halkımız davetlidir.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Saadet ve Gelecek Partilerimizin öncülüğünde kurmuş olduğumuz Şehir İttifakıİ pekyolu Belediye Başkan Adayı tanıtım toplantımızı yarın (30 Aralık Cumartesi) saat 13:00’da Villa Park Düğün Salonunda bir miting havasında gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Fethullah Erbaş ve GİK Üyesi, Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan'da aday tanıtım toplantımıza katılarak önemli açıklamalarda bulunacaklar.

 

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçim hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İlk olarak İpekyolu Belediye Başkan Adayımız Yılmaz Kılıç’ı görkemli bir tanıtım toplantısıyla halkımıza duyuracağız. Van Büyükşehir Belediyesi ve diğer ilçe belediyeleri adaylarımızı da önümüzdeki süreçte açıklayacağız. Şehir ittifakı olarak aday belirleme çalışmalarını ince eleyip sık dokuyoruz. Van’a hizmet edecek, Van'lıların sorunlarını çözecek liyakat sahibi, ehil insanları aday göstermeye gayret ediyoruz. Yılmaz Kılıç’ı Van halkı yakından tanımaktadır. Geçmiş dönemlerde siyasetin içinde bulunmuş, Çiçekli Beldesi Belediye Başkanlığı yapmış deneyimli arkadaşımızdır. Aday belirleme sürecinde liyakat sahibi adaylarla yol yürüme gayreti içerisinde olup şehrimize en iyi hizmet yapabilecek aday, adaylarını aday göstereceğiz. Van’ın caddesini, sokağını, mahallesini, eşrafını yakından tanıyan, kültürünü, örfünü, ananesini, folklorünü bilen, mahalli yemeklerinden turistik gezinti mesire alanlarına kadar Van’la hemhal olmuş adaylarla şehrimizi yönetmeye talibiz. Çünkü Van son yıllarda maalesef belediyecilik hizmetlerinde geri kalmıştır. Kayyum halkımızın sorunlarını çözemiyor. İnsanlarımızın dertlerine derman olacak, Van’ı ve sorunlarını bilen, göreve gelir gelmez kentimizin kalkınması için çalışacak, halkımıza hesap verecek adaylara yer vereceğiz. Van’ı iki parti anlayışından kurtaracağız. Vanlılar bizim dönemimizde hizmetlerle tanışacak. Bu vesileyle İpekyolu Belediye Başkan Adayı tanıtım toplantımızı tüm halkımızı davet ediyoruz.

Van İpekyolu Saadet Gelecek Partisi Aday tanıtım Yılmaz Kılıç