Şehir İttifakı'nın ilk adayı Yılmaz Kılıç…

TAKİP ET

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi Şehir İttifakı kuran Saadet Partisi ve Gelecek Partisi Van İl Başkanlıkları, bu kapsamda çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda Şehir İttifakı İpekyolu Belediye Başkan Adayını belirledi. Yapılan görüşmeler sonrası Şehir İttifakı'nın İpekyolu Belediye Başkan Adayı Yılmaz Kılıç olarak açıklandı.

Van Haberleri - Van Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere İpekyolu, Tuşba, Edremit, Erciş ve tüm ilçelerde ulaşılabilir belediye başkanlarıyla belediyeleri yönetmek için şehir ittifakı kuran Saadet Partisi ve Gelecek Partisi Van İl Başkanlıkları, bu kapsamda çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

 

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere tek çatı altında girecek olan Saadet Partisi ve Gelecek Partisi Van İl Başkanlıkları, aday adaylık sürecini titiz bir şekilde yürütüyor. Bir yandan diğer partileri de şehir ittifakına dâhil etmek için görüşmeler gerçekleştiren Saadet Partisi ve Gelecek Partisi Van İl Başkanlıkları, doğru adaylarla yola çıkmak için sık eleyip, ince dokuyor.

 

Saadet Partisi Van İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla bir araya gelen Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan ve Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabayık, Şehir İttifakı olarak ilk adayları olan İpekyolu Belediye Başkan Adayı Yılmaz Kılıç ’ı Cumartesi günü yapacakları aday tanıtım programında halka arz edeceklerini ifade etti.

Van Taraf Gazetesi 

Saadet Partisi Gelecek Partisi Özay İlhan Abdulhekim Karabıyık Van İpekyolu Yılmaz Kılıç