SEÇİM OFİSİ AÇILIŞINA YOĞUN İLGİ

TAKİP ET

Adalet ve kalkınma partisi AK Parti Edremit İlçe seçim irtibat ofisinin açılışı gerçekleştirildi.

Edremit ilçe merkezinde seçim ofisinin açılışında konuşan AK Parti Edremit İlçe Belediye Başkan Adayı Av.İsmail SAY; "Edremit Merkez Seçim ofisimizi, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı ve Konya Milletvekili olan Dr.Leyla ŞAHİN USTA ve halkımızın katılımıyla büyük bir coşku ile açtık. Edremit ileçemize hayırlı olsun." dedi.

Yoğun bir katılımın sağlandığı ve adeta miting havasında gerçekleştirilen seçim ofisi açılışına Adalet ve kalkınma partisi Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr.Leyla ŞAHİN USTA, Ak parti il başkanı Kayhan TÜRKMENOĞLU, Ak Parti Edremit ilçe başkanı Av.Savaş Nurullah KIYLIK, Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet TAKVA ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Seçim ofisi açılış konuşmasını yapan Adalet ve kalkınma partisi Ak Parti Edremit İlçe Belediye Başkan adayı Av.İsmail SAY, Öncelikle Seçim ofisimizin açılışına gösterilen yoğun ilgiden dolayı Edremit halkına ve partililere teşekkür etti.

Seçim ofisi açılışını coşkuyla gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren SAY, "Yeni Edremit'i halkımızla birlikte yöneteceğiz." dedi.

"Edremit Yine Her Zamanki Gibi Muhteşem"

Edremit merkez ofisimizin açılışında bizleri yalnız bırakmayan Edremit halkı her zamanki gibi muhteşemdi. Bizi yalnız bırakmayan ve kutlu davasında, memleket meselesinde yanımızda yer alan halkıma minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Halkımızın teveccühlerine layık olmak için, dua ve gönüllerinde yer almak için gönül Belediyeciliği ile çıktığımız bu yolda gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade ederek, "Biz halkımıza hizmet etmek için varız. Bizim derdimiz halkımıza hizmetkar olmaktır. Halkımızın desteği bizimle oldukça bunu başaracağız. Bu birliktelik devam ettikçe hizmet çıtası yükselecektir.” dedi.