Sarı Liste seçim ofisini #başkabirvan mümkün sloganıyla açtı

TAKİP ET

Van Ticaret ve Sanayi Odası başkanlık seçimine bir ay gibi kısa süre kala adaylar bir bir seçim bürolarını açmaya devam ediyor.

6 Adayın yarıştığı seçimde mevcut başkan Necdet Takva ile başlayan seçim ofisi açılışı yine kırmızı liste adayı İzzet Çoban ile devam etti.

 

Son olarak da Sarı Liste adayı Faruk Biner iskele caddesi Çem Petrol’de seçim irtibat bürosu açtı.

 

 

Yoğun katılımın olduğu seçim bürosu açılışında konuşan Sarı Liste adayı Faruk Biner, “Bildiğiniz gibi Ticaret ve Sanayi Odasında seçim süreci başladı. Ve seçimi daha aktif ve organize sürdürebilmek için bizlerde seçim ofisimizi oluşturduk. Sizlerin de katılımıyla bugün açılışını gerçekleştirdik.

 

TÜM BAŞKAN ADAYLARINA BAŞARILAR

 

Biner, Allah kısmet ederse bizlerde 22 Ekim 2022 tarihinde olacak seçimin dahili olacağız. Bu yarışta yalnız değiliz. Hepsine ayrı ayrı başarılar diliyorum. Umarım sonucun kentimiz ve geleceğimiz için çok daha faydalı olur.

 

Bu seçim süreci yaşanırken kırıp dökmeden birlikte iyi ve güçlü bir Van’ı inşaa etmek adına bizlerde bu sürece dahil olduk. Hiç kimseyi ötelemeden ötekileştirmeden kent yararına birlikte hareket eden bir anlayışı da hakim kılmak istiyoruz.

 

 

 

VAN’IN GERÇEK SAHİBİ KADINLAR VE GENÇLERDİR

 

Sahipsiz Van kalıbını artık yıkmak istediğimizi, Van’ın gerçek sahiplerinin gençler ve kadınların da olduğu Van’ı Van yapan gerçek bileşenlerin bunların olduğunun altını çizmek isterim.

 

BEN DEĞİL BİZ ANLAYIŞI İLE YÖNETECEĞİZ

Biner, Ortak bir geçmişe sahip olduğumuz gibi ortak bir geleceği de ortak inşaa etmek için kentin bütün dinamikleriyle birlikte ve herkese her kesime fırsat vererek ben değil biz anlayışıyla bu kurumu yönetmek istiyoruz. Kendi kişisel çıkarları peşinde değil toplumun faydasına samimi ve şeffaf bir yönetişim anlayışıyla yönetmek istiyoruz.

 

 

 

SAMİMİYET İLE KURUMU YÖNETECEĞİZ

 

Ticaret ve sanayi odaları kentlerin en büyük çatı örgütleridir. Ancak diğer birleşenleri dışlamadan gücünü bu birlik ve beraberlikten dayanışma anlayışından alan bir mantıkla gerçek bir kent lobisi görevini daha etkin yapabilir. Bizlerde ikmal ve istikbal beklentisi içinde olmadan samimiyetle bu kurumu yönetmek istiyoruz.

 

BAŞKA BİR VAN MÜMKÜN

 

Toplumsal bütün meselelere duyarlı diğer dinamiklerle birlikte dayanışma içinde ve ortak akıl ile yönetilen bir TSO, kenti yeni genç kuşaklara ve vizyoner akılcı jenerasyonlara alan açan bir TSO, etkin bir kadın girişimciler kurulu ile oda faaliyetlerini kentin kadın girişimci sayısını artırarak hem model olacak hem de cesaretlendirecek projeler yapan ve proje desteği sunan bir Van TSO ile toplumun vicdanına sessiz kalmayan tarım ve hayvancılık bölgeye uygun gerçeklikler ışığında yapılabilir kıldıran en büyük gelir kapısı olan Turizmi önceleyen İran ve Irak gibi pazarlara açılan uluslararası işbirlikleri kovalayan bir TSO ile başkabirvan mümkün diyoruz.  Vaneskpres 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sarı Faruk Biner Seçim Van Van Taraf Gazetesi