Sağlıkta şiddet bitmiyor: Van'da 2 sağlıkçı saldırıya uğradı!

TAKİP ET

Son Dakika... Türkiye'de her geçen gün sağlıkçılara yönelik yönelik şiddet durmadan artmaya devam ediyor. Van'ın Erciş ilçesinde de göreve giden 1 veteriner hekim ve 1 veteriner sağlık teknikeri saldırıya uğrayarak hastaneye kaldırıldı.

Van Haber  Son Dakika... Türkiye’de her geçen gün sağlıkçılara yönelik yönelik şiddet durmadan artmaya devam ediyor. Van’ın Erciş ilçesinde de göreve giden 2 veteriner hekim saldırıya uğrayarak hastaneye kaldırıldı.

 

 Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan’ın resmi hesabından yaptığı açıklamaya göre, Van’ın Erciş ilçesinde de görev başında Veteriner Hekim Bekir Bora ve Veteriner Sağlık Teknikeri Recep Akıncı Erciş Doluca köyünde görevi başında saldırıya uğradıklarını ifade ederek sağlıkçılara yönelik yapılan şiddete sert tepki gösterdi.

 

 

"Sağlıkta şiddet yasasına dahil edilmesi için elimizden geleni yapacağız"

 

 Özay İlhan yaptığı açıklamada,

 

“Erciş İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünde görevli Veteriner Hekim Bekir Bora ve Veteriner Sağlık Teknikeri Recep Akıncı Erciş Doluca köyünde görevi başında saldırıya uğramışlardır. Veteriner Hekimlerin sağlıkta şiddet yasasına dahil edilmesi için elimizden geleni yapacağız.” İfadelerini kullandı.

Van Taraf Gazetesi 

Veteriner hekim sağlık şiddet Erciş Van Dolunca köyü Van Taraf Gazetesi