Sağlık Bakanlığı KPSS'siz Personel ve İşçi Alımı Yapacak

TAKİP ET

Sağlık Bakanlığı tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada en az ortaöğretim mezunu adaylar arasından yapılacak personel alımında başvuru bilgilerine yer verildi.

Sağlık Bakanlığı duyurusu şu şekilde:

"Sağlık bilim ve teknolojileri alanında ülkeye ve insanlığa hizmet etmek amacıyla Türkiye’nin rekabet gücünü artırmak ve sürekli kılmak, kalkınma planı hedefleri ile Cumhurbaşkanının belirlediği öncelikleri de dikkate alarak ülkemizin ileri teknoloji ve inovasyon ihtiyacını karşılamak, yeni ürünlerin üretimini ve var olanların geliştirilmesini sağlamak, araştırmacılara bilimsel ortam temin etmek, kamu hukuku ve özel hukuk tüzel kişileri ile işbirliği yaparak bilimsel araştırmalar yapmak, yaptırmak, bu araştırmaları koordine etmek, teşvik etmek, Ar-Ge’lere katkı sağlamak, sağlık bilim ve teknoloji kültürü ile ekosistemlerin geliştirilmesinde öncülük yapmak, sağlık hizmetlerinde akreditasyon faaliyetlerini yürütmek üzere Sağlık Bakanlığının ilgili kuruluşu olarak kurulan Başkanlığımızda çalışmak isteyen ve ekte belirtilen niteliklerde ekip arkadaşları arıyoruz.

Bakanlığımız ve Bağlı Kuruluşları veya diğer kamu kurumunda 657 sayılı Kanunun 4/A maddesine tabi kadrolu memur statüsünde görev yapan personelden kurumlarının muvafakati alınarak görevlendirme yapılacak olup, 696 Sürekli İşçi statüsüne göre görev yapanlar, aday memurlar, Devlet Hizmet Yükümlüsü ve sözleşmeli personel kadrolarında bulunanlardan görevlendirme yapılmayacaktır. 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 25 inci maddesine göre geçici görevlendirilmesi planlanan personel, mali ve sosyal hak ve yardımlarını kadrosunun bulunduğu kurumdan alacak olup, görevlendirildiği süre boyunca kurumundan aylıklı izinli sayılacaktır. Van Taraf Gazetesi Van Haber 

Sağlık bakanlığı Personel Bakan Sağlık Van Taraf Gazetesi Van