Saadet Partisi ve Gelecek Partisi Van'da İttifak kuruyor, Bu İttifak daha da büyüyecek...

TAKİP ET

Saadet ve Gelecek Partisi Van İl Başkanlıkları yıllardır siyah ve beyaz renk arasına sıkışan kent siyasetini yapılacak ittifaklarla değiştirmeyi iki renge bir renk daha katmayı hedefliyor.

Van Taraf Gazetesi - Saadet ve Gelecek Partisi Van İl Başkanlıkları yıllardır siyah ve beyaz renk arasına sıkışan kent siyasetini yapılacak ittifaklarla değiştirmeyi iki renge bir renk daha katmayı hedefliyor.

 

Van’da seçim çalışmaları başladı, yıllardır iki renk arasında takılı kalan ve yatırımlardan mahrum bırakılan kentte ittifak çağrısında bulunan iki parti siyah ve beyaz renge bir renk daha ekleyerek Van’ı hizmetlerde tanıştırmayı hedefliyor.

 

Van 31 Mart 2024 yılında yapılacak yerel mahalli seçimleri bekliyor. Siyasi partiler tarafından aday ve aday adaylık işlemleri devam ederken bağımsız adaylarda seçim çalışmaları için aralıksız çalışıyor. Yıllardır iki siyasi parti arasına sıkışan kent siyasetini sona erdirebilmek için ittifak çağrısında bulunan Saadet ve Gelecek Partisi Van İl Başkanlıkları DEVA, CHP, HÜDA PAR’ı ziyaret etmeye başladı.

 

 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan parti yetkilileri, “Saadet ve Gelecek Partisi Van İl Başkanlıkları olarak bu hafta ki gündemimiz Şehir İttifakı! Van Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere birçok ilçe belediyesinde uzun yıllardır belediye başkanı ve belediye meclis üyeleri yok. Hayatında bir kere olsun Van’ı görmemiş olan kimseler Van’a atandığının ertesi günü mevcut görevinin yanında bir de belediye başkanlığı görevini yürütmeye başlamaktadır. Belediye başkanları halktan kopuk, belediyelerin kapısı sadece azınlık bir kesime açık ve ulaşılabilir değiller. Son yıllarda Belediyelerin gözle görülür hizmetleri olmadığı gibi devasa borçlanmalarla belediyelerin geleceği ipotek altına alınmaktadır. Şeffaf bir belediyecilik anlayışı yoktur. Van’da belediyecilik hizmetleri yapbozdan ibaret ve tamamıyla israf belediyeciliğidir. Saadet ve Gelecek Partileri olarak bu bozuk düzeni değiştirmek, bu şehri içinde bulunduğu kısır döngüden çıkarmak için şehir ittifakı kuruyoruz. Van Büyükşehir başta olmak üzere İpekyolu, Tuşba, Edremit, Erciş ve tüm ilçelerde ulaşılabilir belediye başkanlarıyla belediyeleri yönetmek için yola çıkıyoruz. Van için kuracağımız bu şehir ittifakında Van’ı dert edinen herkese yer vardır. Gün elini taşın altına koyma vaktidir bu şehri birlikte yöneteceğiz. Yeni bir yol açacağız. Şeffaf bir belediyecilik yapacağız. Van kabuğunu kıracak; Yeni yollar, yeni yaşam alanlarıyla, yeni şehirleriyle, yeni bir anlayışla yaşanabilir bir Van için Belediye Başkanlığı ve belediye meclis üyeliği adaylığı için müracaatları başlatmış bulunmaktayız. Van’a dair fikri olan herkese çağrımızdır. Gelin Van ve ilçe belediyelerini birlikte yönetelim! Bugün şehir ittifakı için DEVA, CHP, HÜDA PAR’ı ziyaret edeceğiz bu anlamda gerek ilimizde faaliyet yürüten siyasi partilerle gerekse ilimizde siyaset alanında yer almak isteyen kimselerle görüşmeleri başlatacağız” ifadelerine yer verdi.

Van Taraf Gazetesi 

Saadet Partisi Özay İlhan Abdulhekim Karabıyık Gekecek Partisi Van Yerel seçim