Rezil Ciddiyetsiz Başı Boş Vanspor 1 Altınordu 1

TAKİP ET

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, deplasmanda Altınordu ile karşı karşıya geliyor. Altınordu'nun 26. dakikada öne geçtiği maçta Vanspor 81. dakikada Bekir Can ile eşitliği yakaladı.

Van Taraf Gazetesi - Altınordu deplasmanında çıkış arayacak olan Van temsilcisi, ligde oynadığı 14 maçta 9 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 3 beraberlik aldı.

 

Van temsilcisi ligin on altıncı hafta maçında deplasmanda Altınordu ile karşı karşıya geliyor.

 

Ev sahibi Altınordu Atilla Küçüktaka teknik sorumluluğunda sahaya; Serhat Öztaşdelen, Hasan Berat Kayalı, Yusuf Acer, Alperen Selvi, Furkan Metin, Furkan Yöntem, Onur Ramazan Toprak, Metehan Yılmaz, Arif Morkaya, Sami Satılmış ve İlkan Sever ilk onbiri ile çıktı.

 

Konuk Vanspor ise Ersin Aka teknik sorumluluğunda sahaya; Nurullah Aslan, Ahmet Eren, Furkan Saki, Emre Öztürk, Burak Kavlak, Bekir Can Kara, Muhammed Ali Doğan, Hasan Bilal, Medeni Bingöl, Harun Kavaklıdere, Bahattin Berke Demircan ilk onbiri ile çıktı.

 

Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu'nda saat 14.00’te başlayan karşılaşmayı Süleyman Bahadır, Hasan Cebeci, Mehmet Şenkaya ve Muammer Sarıdağ hakem dörtlüsü yönetiyor.

 

26. dakikada Altınordu 1-0 öne geçti. Orta sahada Bekir Can Kara’dan topu kapan ve kaleci Nurullah’la karşı karşıya kalan İlkan takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

 

İlk yarı Altınordu’nun 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

Altınordu'nun 1-0 önde olduğu maçta ikinci yarı oynanıyor.

 

81. dakikada Vanspor durumu 1-1’e getirdi. Alpay’ın şutunda savunmadan dönen topu önünde bulunan Bekir Can’ın kafa vuruşunda top filelerle buluştu ve Vanspor beraberliği yakaladı.

Van Taraf Gazetesi 

Altınordu VanSpor FK Van beraber Van Taraf Gazetesi gol