Profesör Doktor Yusuf Rafi'yi Beyrami Florya akademisinde hizmet vermeye başladı .

TAKİP ET

Van'da bulunan Florya akademisinde güzellik, makyaj, lazer epilasyon eğitimi alan vatandaşlar e-devlet sisteminde görünebilen sertifika alma imkanı buluyor.

Van’da verdiği başarılı hizmet ve alanında uzman eğitmenlerle güzellik, makyaj, lazer epilasyon alanında vatandaşları sertifika sahibi yapmaya devam ediyor. İranlı uzmanların verdiği başarılı eğitimle süreci tamamlayan vatandaşlar aldıkları uluslararası sertifika ile geleceklerini daha sağlam adımlarla yol almalarını sağlıyor. Florya akademisi işletme sahibi Zeınab Ghavıdel Van’da eğitim alan vatandaşların aldıkları sertifikaların e-devlet sisteminde de rahatlıkla ulaşılabilir olduğunu söyleyerek Van için hizmet vermenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. 

Kozmetik ve dermatoloji uzmanı Profesör Doktor Yusuf Rafi’yi Beyrami, “Ben profesör Doktor Yusuf refi beyrami, Tebriz medikal tıp fakültesinde ilk yardım dersi gördüm, gıda ve yemek üzerine okudum, genel tıp fakültesinden mezun oldum, umumi doktor oldum, yurt dışında mastır yaptım, bitkisel tedavi uzmanlığı aldım, kendi araştırmalarım var, kendi buluşlarım patenti bana ait üç icadım var. Yurt dışında 27 tana icadım var, toplam 30 icat hepsi medikal tıp üzerine araştırmalarım sağlıklı yaşam üzerine araştırmaların biri de kendime ait cihazım ile elektro manyetik dalga ile insan vücudundaki sağlık problemlerini görmek ve erken teşhis etmek bir nevi çekap ama çekaptan daha kısa kan alma tahlil yok sadece cihazın verdiği elektro manyetik özeliğinden yararlanıyorum. Kuantum terapiler üzerine olan bu buluş dünyanın gelişmiş birçok ülkesinde olan cihazı bende kendi alanıma uyarlayarak geliştirdim ve insanların hormon ve vitaminlerine kadar her şeyi gösteriyor. Bir diğer uzmanlık alanım ise göz resmî üzerinde her türlü teşhisi yapabiliyoruz bu icat kuzey ülkelerinde kullanılan bir icattır ve hemen teşhis yapabildiğimiz bir yöntemdir kanser gibi hastalıkların ön teşhisini koyabildiğimiz bir makinadır kendime ait” dedi. 

İran’da muayenem ve fabrikam var burada hocalık yapıyorum kendi öğrencilerime ders veriyorum. Kısa ve uzun sürede ve öğrencilerime sertifikada veriyorum. Dünyanın birçok yerinde icat yarışmalarına katıldım, hepsini kazandım, 25 altın, 15 gümüş, 5 tane bronz madalyam var, toplam 50 diplomam var. Almanya Kuveyt olmak üzere birçok ülkede Fahri diploma aldım, 2015 yılında Türk mucidi olarak, Amerika’da yarışmaya katıldım, icadım olan gebeliğe önlem olan ilacımla katıldım ve altın madalya aldım. Türkiye tarafından mucitler derneğinden fahri diploma aldım, Andora üniversitesinden bitkisel tedavi dalında uzmanlık unvanı verdiler, Gürcistan bilim akademisinden profesörlük unvanı verdiler, İran’da alternatif tıp dalında yılın doktoru oldum Polonya ve Romanya’dan bilim sanayi alanında ordünaryüs ünvanı verdiler” diye konuştu.  

Burada kendi ürünlerimi icatlarımı size hem tanıtıp hem faydalı olmak isterim ve ilk yardım rejim ve güzellik kursları vermeyi planlıyorum. Kurslara katılan öğrencilerime bu işi yapabileceğine dair onaylı sertifika vereceğim. Medikal ekipman üretimi için girişimlerde bulunduk, eğer gerekli belgeler çıkarsa icatları mı Türkiye için üreteceğim, kendi ilaçlarım olan cinsel kategori, güzellik kategori ve tüm kategori alanlarında bitkisel ilaçları satmayı planlıyorum. Kendi laboratuvarımızı kurup yerli halk ile size hizmet vereceğim ve madenleri ayırt etme özeliğine sahip kendi cihazlarımı piyasayla paylaşacağım. Florya akademisi ile ortak olarak öğrencilerime sertifika vereceğim, Sertifikalar alanlarına göre çalışma imkanı sağlayacak ve iş yeri açmak için önemli bir rol oynayacak” şeklinde konuştu.

Van Taraf Gazetesi Van Haber

Van Taraf Gazetesi Haber Merkezi 

İran Van Doktor Florya