ÖRNEK TEŞKIL EDEN GÖNÜLLÜ YARDIM SEVERLER…

TAKİP ET

Ankara' da yaşayan 3 Gönüllü yardım ekibi, tüm yoksul vatandaşların derdine deva olmaya çalışıyorlar.



İlknur Uzun, Vildan Ülker ve Abdulaziz Aslan Dersen; 3 kişilik gönüllü bir ekiple Başkent Anakarada yaşamaktadırlar. Bu ekibe, Türkiye’nin birçok ilinde kendilerine yardım etmeleri konusunda gerek sosyal medya gerekse yüz yüze iletişim kurup yardım talebinde bulunmaktadırlar.

Ekibin yaptığı çalışma ise Türkiye ve dünyada yoksul vatandaşın sesi olmak adına paylaşımlar yaparak kendilerine ulaşan yardımları dağıtmaktadırlar.

İlknur Uzun öncülüğünde yapılan gönüllülük için yardım seferberliği ülkenin dört bir yanına yayılmaktadır.

Yapılan yardımlar ise; Kırtasiye, Gıda, Okul araç ve gereçleri ve dar gelirlilerin tüm sorun sıkıntılarını kapsayacak şekilde her türlü yardımı kendi sosyal medya hesaplarında paylaşarak yardım severlerin göndermiş oldukları yardımları ihtiyaç sahiplerine dağıtmaktadırlar.

Van Taraf Gazetesi olarak siz değerli okuyucularımıza yapmış olduğumuz araştırma sonucu bu 3 gönüllü insanın canla başla çalıştıklarını örnek teşkil eden davranışı takdir ediyoruz.

Son zamanlarda Kadına yönelik şiddet, taciz, tecavüz ve ölümlerinde bulunduğu Ülkede, bir kadının neler yapacağı konusunda İlknur Uzun başta olmak üzere Kamuoyuna bir örnek teşkil etmektedir.

İlknur Uzun ve ekibi Başta olmak üzere birçok vatandaşın yapamadığını yapıp mağdur insanların hayırlı dualarını alıyorlar. Gönülleri fed edip karanlık dünyalarına ışık olmak adına yola çıkan Uzun ve ekibi yaptıkları işten onur ve memnuniyet duyduklarını gözlerinden okuduk.

Özel Haber; Aydeniz Temel