Miss tourism 2017 finalistlerinden Berfin Yolcu'dan büyük çıkış...

TAKİP ET

Miss tourism 2017 Finalistlerin'den Berfin Yolcu: tek amaç ve hedefiningerçekleştirmek üzere bu yola başvurduğunu belirtti.

OY VERMEK İÇİN LÜTFEN LİNKİ TIKLAYIP VE SİTEYE GİRDİĞİNİZDE BERFİN YOLCU İSİMLİ YARIŞMACIYA OY VERİN   tıklayınız...    http://www.misstourismturkey.org/oylama/

 Miss tourism 2017 Güzellik Yarışması’nın finalisti belli oldu. Bu birbirinden genç yetenek arasında özellikle bir isim var ki öğrenince çok şaşıracaksınız. Berfin Yolcu adlı finalist büyük bir çıkış yaparak diğer adayları geride bıraktı. Berfin Yolcu amaç ve hedeflerini şöyle anlattı. YOLCU; Bu yolda en büyük destekçilerim Ailem ,Eş,Dost,Arkadaş ve Hayatımdaki Erkek arkadaşım oldu. Amacım yaşantımda belli hayallerim söz konusu bunları başarmak adına bu yola çıktım, bunu başarırsam hayatımdaki belli yer edindiğim bazı projelerim gerçekleşmesi konusunda bir ilk adım olabileceğini düşünüyorum. Bu anlamda tüm Halkımızdan destek bekliyorum oy kullanarak beni 2/3 olabiliri. Yolcu şimdiden emeği geçen tüm halkımıza sevgi saygılarımı iletiyorum diyerek sözlerini sonlandırdı.