Keepnet Labs CEO'su Uçar: Her şey geleceğimiz olan çocuklarımız için...

TAKİP ET

Prof. Dr. Eray Çelik, kentte yazılım anlamında yapılan çalışmaları anlatarak Van'ın yazılım konusunda gelecek vadettiğini belirtti.

Van Teknokent şirketlerinden biri olan Keepnet Labs CEO’su Siber Güvenlik Uzmanı Ozan Uçar ve şirketin Akademik Danışmanı Prof. Dr. Eray Çelik, yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelerek, kentte yazılım anlamında yapılan çalışmaları anlattı.

 

"Genç yetenekler için buradayız"

Türkiye Bilişim Derneği’nin organize ettiği Keepnet’in ana sponsor olarak yer aldığı bir etkinlik için Van’a geldiklerini belirten Keepnet Labs CEO’su Ozan Uçar “Şirketimizin kendisi Londra’da fakat Van Teknokent’te bir ARGE merkezimiz var. Burada yaşayan, bizimle dünyaya açılan genç bir mühendis kadrosuyla dünyanın her yerine ulaşıyoruz. Bölgenin birçok genç mühendisi bizlerle beraber bu çalışmayı dünyaya aktarıyor. Bugün de Van’da Türkiye Bilişim Derneği’nin organize ettiği Keepnet’in ana sponsor olarak yer aldığı bir etkinlik için Van’a geldik. Bu etkinlikle beraber siper güvenlik konusunda farkındalık yaratmak, yeni nesil çözümlerden bahsetmek ve bu alana ilgi duyan genç yetenekler için buradayız. Bu faaliyetleri sıklıkla arttırıyoruz, özellikle akademik kadroyla da iş birliği içerisinde birçok yeni çalışmalara destek sağlıyoruz. Bu bölgeden mezun arkadaşlarla yaptığımız staj çalışmaları, kamplar, eğitim programları onların bu mesleğe daha fazla entegre olması ve buradan da dünyaya açılması için ciddi faydalar sağlıyor” dedi.VanTarafGazetesi

Van Taraf Gazetesi bilim internet