Kayhan Türkmenoğlu sizinde sözünüz vardı...

TAKİP ET

Son haftalarda aldığı kötü sonuçlar sonrası şampiyonluk yarışında büyük yara alan Vanspor'da ekonomik sıkıntıların ayyuka çıkması an meselesi… Yeni Doğu Gazetesi olarak edindiğimiz bilgilere göre İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katıldığı Vanspor'a yardım gecesinde destek sözü verenlerin ödeme yapmadığı ortaya çıktı.

Son haftalarda aldığı kötü sonuçlar sonrası şampiyonluk yarışında büyük yara alan Vanspor’da ekonomik sıkıntıların ayyuka çıkması an meselesi. Kulüp Başkanı Ferhat Kıyak ve yönetimi yeni kaynaklar için görüşmeler gerçekleştiriyor. Van iş dünyası ve kamuoyundan yeteri kadar destek alamayan yönetime bir darbede Vanspor için yapılan yardım gecesinde destek sözü verenlerden geldi. Edindiğimiz bilgilere göre, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katıldığı Vanspor’a yardım gecesinde destek sözü verenlerin ödeme yapmadığı ortaya çıktı.

 

 

BAKAN SOYLU BİZZAT TALEP ETMİŞTİ

Geçtiğimiz haftalarda bir otelde Vanspor için yardım gecesi düzenlenmişti. Van kamuoyunun ilgi göstermediği yardım gecesine bakan Soylu’nun yani sıra bazı siyasi parti temsilcileri iş dünyasından bazı isimler katılmıştı. Gecede bir konuşma yapan Soylu, konuşmasının ardından bizzat bazı STK başkanları ve işadamlarından destek istemişti. Bakan Soylu’nun destek talebine olumlu cevap veren bazı isimler aradan geçen zaman içinde henüz ödemelerini yapmadı. Gecede Bakan Soylu, 500 bin destek verdiğini açıklarken geceye katılanlardan yaklaşık 5 milyon maddi destek sözü verilmişti.

 

YAZI ARASI REKLAM ALANI

 

TELEFONLARA BAKILMIYOR

Kulüp kaynaklarından edindiğimiz bilgilere göre, gecede destek sözü veren bazı isimler kulüp yöneticilerinin telefonlarına dahi dönüş yapmıyor. Yine Bakan Soylu’nun yanında destek veren bazı isimler ise çeşitli bahaneler uydururak destek sözünden vazgeçtiğini ifade ediyor. Kaynak: Yeni doğu Gazetesi

VanSpor Söz destek Bakan soylu Van Spor