İŞKUR üzerinden 16.556 TL maaş ve ikramiye ile personel alımı yapıyor!

TAKİP ET

Türkiye Petrolleri A.O. KPSS şartı olmaksızın İŞKUR üzerinden personel alım ilanı yayınladı. En düşük 14.840 TL en yüksek 16.556 TL maaş ödemesi yapan kurum için başvurular bugün bitiyor.

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü (TPAO), TPAO Merkez ve Taşra Teşkilatların oluşan açığı gidermek için toplamda 93 personel alımı yapacağını açıkladı. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden istihdam edilecek adaylar için kurum, başvuru şartlarından tarihine kadar merak edilen tüm detayları açıkladı. 

Kurum kadrolara göre değişiklik göstermekle birlikte en düşük 14.840 TL en yüksek 16.556 TL maaş ödemesi ve yıllık 112 günlük çıplak bürüt ücret üzerinden ikramite ödemesi gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

BAŞVURU TARİHİ VE ŞEKLİ

 

Türkiye Petrolleri A.O. perosnel alımı başvuruları 25 Kasım 2022 tarihinde başlayıp 29 Kasım 2022 tarihinde sona erecek.

Adaylar belirtilen tarihler arasından İŞKUR resmi internet sitesi esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden başvurularını online olarak gerçekleştirebilecek. Ayrıca sayfada yer alan "İşyeri Unvanı" yazan bölüme "TÜRKİYE PETROLLERİ" yazarak ara sekmesine tıklanması halinde kadrolara ilişkin ilanların listesi dökülecektir. 

 

Başvuru şartlarını taşıdığınız ilana giriş yapın E- Devlet şifresi ile giriş yaparak başvuru süreceni tamamlayın.

Haber7 

Van Taraf Gazetesi Van Haber 

 

İşkur Personel Türkiye Petrolleri Adaylar giriş ilan