İŞKUR'dan 35 bin işçi alımı! Başvuru tarihleri ve şartlar belli oldu

TAKİP ET

İŞKUR, 35 bin beden işçisi alımı ilanını duyurdu. İlkokul mezunları başvurabilir. Detaylı bilgiler ve başvuru tarihleri için İŞKUR'un resmi sitesi inceleniyor. İŞKUR işçi alımı ne zaman? İŞKUR işçi alımı başvuru şartları neler?

İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞKUR), Türkiye genelinde 35 bin beden işçisi alımı için başvuruları almaya başladı. İş arayan adaylar, başvuru şartlarına ve ayrıntılara İŞKUR'un resmi internet sitesi olan e-Sube üzerinden ulaşabilirler.

 

Van Taraf Gazetesi - Başvurular, Türkiye'nin 81 ilinde gerçekleştirilecek ve adaylar, başvurularını e-Sube İŞKUR portalı üzerinden yapabilecekler. İlanlara başvuru yapmak isteyen adayların, 'Açık İş İlan Ara' ekranı üzerinden detaylara erişmeleri gerekmektedir.

 

 

Başvuru Şartları Neler?

İŞKUR işçi alımı için başvuruda bulunmak isteyen adayların aşağıdaki şartları sağlamaları gerekmektedir:

 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

En az ilköğretim mezunu olmak,

18 ile 45 yaş arasında olmak,

Vardiyalı çalışma sistemine uygun olmak,

 

 

Bazı firmalar tarafından B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Başvuru Nasıl Yapılır?

İŞKUR'un 35 bin beden işçisi alımına başvurular, e-Sube İŞKUR portalı üzerinden gerçekleştirilmektedir. Adaylar, meslek alanına "beden işçisi" ve il kategorisine yaşadıkları şehri yazarak ilgili ilanlara ulaşabilirler. Üye olduktan ve giriş yaptıktan sonra firma adlarını görüntüleyebilirler.

 

İŞKUR'un sunduğu bu istihdam fırsatlarından yararlanmak için adayların belirtilen şartları dikkatlice incelemeleri ve başvurularını zamanında gerçekleştirmeleri önemlidir.

Van Taraf Gazetesi 

İşkur Personel Türkiye