İşkenceden cinayete kadar her şey var

TAKİP ET

Sosyal medyada daha fazla ilgi çekmek ve takipçi kazanmak için atılan adımlar gün geçtikçe daha tehlikeli hale gelmeye devam ediyor. Son olarak Rusya'da ortaya çıkan yeni bir trend, sosyal medya çılgınlığının geldiği boyutu gözler önüne serdi. Rus YouTuberlar, takipçi kazanmak uğruna canlı yayında işkence uyguluyor, insanları diri diri yakarak veya toprağa gömerek eğleniyor ve hatta cinayet işliyor.


Rusya'da giderek yayılan ve "trash-streaming" olarak bilinen trend, her geçen gün daha da korkutucu hale geliyor. Sosyal medyada daha fazla takipçi kazanmak ve fenomen olmak için canlı yayınlarda akılalmaz şeyler yapan Rus YouTuberlar, kontrolden çıkıyor.


 



Geçtiğimiz aylarda canlı yayın yaptığı sırada kendisine teklif edilen 1000 dolar karşılığında Stas Reeflay isimli YouTuber, hamile kız arkadaşını çıplak halde dışarı atmış ve saatlerce bekletmişti.




Rus YouTuber Stas Reeflay, kız arkadaşının donarak ölmesine neden olmuş, buna rağmen canlı yayın yapmaya devam etmişti.


 



Kız arkadaşı Valentina Grigoryeva'yı sadece iç çamaşırıyla sıfırın altındaki soğukta beklemesi için balkona kapatan Reeflay, yaşanan ölümün ardından içki içerek yayın yapmıştı.


 



Son Dakika Haberleri | Rus YouTuber canlı yayında hamile kız arkadaşını öldürdü! | Video