İpekyolu Belediyesi'nde çifte maaşlı müdürlük dönemi sona erdi: Yeni müdürler göreve başladı

TAKİP ET

Van'ın İpekyolu Belediyesi Eş Başkanları Canan Uzunay ve Cevdet Altındağ'ın göreve başlamasıyla birlikte 9 birim müdürü görevden alındı. Görevden alınan müdürlerin yerine atanan isimler de belli oldu. Belediyede kayyım döneminde çifte maaş dönemi de sona ermiş oldu.

Van’ın İpekyolu Belediyesi Eş Başkanları Canan Uzunay ve Cevdet Altındağ’ın göreve başlamasıyla birlikte 9 birim müdürü görevden alındı. Görevden alınan müdürlerin yerine yeni müdürler ataması yapıldı. Yeni atamalarla birlikte iki müdürlüğe birlikte bakan çifte maaş dönemi de sona ermiş oldu.

 

Van’ın İpekyolu Belediyesi Eş Başkanları Canan Uzunay ve Cevdet Altındağ, İpekyolu İlçe 2. Seçim Kurulu’na giderek mazbatalarını aldı. Mazbatalarını aldıktan sonra davul zurna eşliğinde belediye binasına gelen Eş Başkanlar görevlerine başladı.

 

9 Müdür görevden alındı

Göreve başlayan Eş Başkanlar Canan Uzunay ve Cevdet Altındağ; İmar ve Şehircilik Müdürü, Destek Hizmetleri Müdürü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü, Özel Kalem Müdürü, Park ve Bahçeler Müdürü, Yazı İşleri Müdürü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü, Fen İşleri Müdürü ve Mali Hizmetler Müdürü’nü görevden aldı.

 

9 müdürlüğe yeni atama

Eş Başkanlar Canan Uzunay ve Cevdet Altındağ, önceki gün görevden aldığı 9 birim müdürünün yerine yeni atamaları gerçekleştirdi. Yeni atamalarla birlikte: ”

 

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü – Cemil Uca

 

Destek Hizmetleri Müdürlüğü – Ekrem Pala

 

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü – Şeref Sayın

 

Özel Kalem Müdürlüğü – Murat Arman

 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü – Erkan Yiğit

 

Yazı İşleri Müdürlüğü – Edip Öner

 

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü – Şeref Elçil

 

Fen İşleri Müdürlüğü – Serkan Oruç

 

Mali Hizmetler Müdürlüğü – Saliha Tun

cer Yaman

 

 

 

Serhat News

 

Canan Uzunay Cevdet Altındağ İpekyolu müdür atama