HER ŞEYDEN ÖNCE İNSAN SAĞLIĞI GELİR...

TAKİP ET

GÜLCAN YILDIZ; İLİMİZDE MERDİVEN ALTI ÇOK SAYIDA GÜZELLİK MERKEZLERİ BULUNMAKTADIR…

Van Taraf Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abdulrahim Yeşilağaç’a konuşan Güzellik Uzmanı Gülcan Yıldız; ‘’İnsan sağlığının pazarlığı olmaz öncelik sağlığımız olmalıdır’’ dedi.



2007 yılında güzellik uzmanlığı alanında İstanbul milli eğitim ve akademik eğitimler alarak İstanbul da güzellik sektöründe 10 yıllık bir hizmetten, sonra 2013 yılında Van da Salonun hem işletmecisi hem de güzellik uzmanı olarak Van halkına hizmet vermekteyim.

Salonumuzda yaptıklarımız; Epilasyon, yoğun cilt bakımı, cilt toparlama ve sıkılaştırma, leke ve akne bakımları v.b güzelliğe dair her türlü bakımları Van halkına en iyi şekilde hizmet vermekteyiz.

Karasal iklimin hâkim olduğu bölgemizde iklimden dolayı büyük cilt problemleriyle karşılaşıyoruz. Havanın sert ve kuru olması cilt üzerinde olumsuz etkiler oluşturmaktadır. Cilt bakımının yaşlanmayı geciktirmeye yönelik olması gerekiyor. Cildin nem ihtiyacı her yaşta önemlidir. Dışsal yaşlanmanın yüzde 80 i ultraviyole ışınlarına bağlı gelişiyor. Bu nedenle yaz ve kış devamlı olarak cildi ultraviyole ışınlarının oluşturduğu ışınlarının verdiği hasardan korumak için güneş koruyucu kremlerini önem taşıyor.

Cilt temizliğine dikkat edilmeli ayrıca cilt tipine uygun bir nemlendiricinin sabah akşam uygulanmasının günlük cilt bakımından önem taşır. Cilt bakımı için kullanılacak ürünlerin seçmeden önce kişisel cilt özelliklerinin belirlemesi gerekir. Cilt bakımı ürünü almadan önce mutlaka güzellik Uzmanına ya da hekime danışılmalıdır. Pürüzsüz ve sağlıklı bir cilt herkesin hakkıdır diye düşüyorum.

 

Van da son zamanlarda çok sayıda ruhsatsız olarak işletilen güzellik salonları açılmıştır. Ayrıca bazı Güzellik salonlarında maalesef ki eğitimsiz ve deneyimsiz elemanlar çalıştırılarak, Van halkını bu alanda bir mağduriyet yaşatılmaktadır. Dolayısıyla güzellik salonlarına olan güven de bir hayli halk tarafından yitirilmiştir.

Buradan halkımızdan bir ricam olacaktır:

 Lütfen gittiğiniz Salonların ruhsatına ve size hizmet verecek kişilerin uzmanlık belgelerini görmeden herhangi bir işlem yaptırmayın.