Görevi Devretmeye Hazırım" demişti, Feyat Kıyak yine çark etti!

TAKİP ET

Van Spor Futbol Kulübü Başkanı Feyat Kıyak, katıldığı televizyon programında gazetecilerin sorunlarını yanıtladı. Kıyak, yönetim kurulunun görevinin başında olduğunu belirterek, ligin ikinci devresinde iddialı başlamak istediklerini aktardı. Kıyak geçtiğimiz gün de takıma aday çıkması durumunda Görevi devretmeye hazır olduğu açıklamasında bulunmuştu.,

Son günlerde istifa krizi ile gündemden düşmeyen Van Spor’un gidişatı merak edilirken, Başkan Kıyak canlı yayında tüm soruları yanıtlayarak, yönetim değişikliği defterini kapattı.

 

Van TV Gündem Futbol programında Sinan Dedeoğlu, teknik direktör Mehmet Şakir Örgü ve gazeteci Ahmet Bayram’ın sorularını yanıtlayan Başkan Kıyak, “bu durumda kulübü bırakırsam emeğime hakaret ederim” ifadelerini kullandı.

 

Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımı nedeniyle Feyat Kıyak bırakıyor mu? sorusunu da yanıtlayan Kıyak, şu ifadelere yer verdi:

 

“Ben veda mesajı yayınlamadım. Bu takım küme düşer başkan kaçıp gider diyenlere inat, takıma geçen yıl play-off oynatan bir başkan var. Bu bayrağı daha iyi yerlere götürecek isimler varsa, hesabını parasını bütçesini ortaya koysun, bize bir sunum yapsın. Yine söylüyorum kulübü daha ileriye götürecek hemşehrimiz varsa bugün devretmeye hazırım. Ama biliyorum ki bu kulüp geçmişte nasıl sahipsiz kaldıysa, bırakırsam aynı durum yaşanacak. Her türlü hakarete maruz kalıyorum. Ama ne yaptıysam Van Spor için yaptım. Fesatlık yapmışsam, birilerine cephe almışsam Van Spor için yapmışım. Aileme kadar hakaret yaşamış birisiyim. Benim Van’da siyasi ve ticari bir beklentim yok. Hatalarımı, kusurlarımı kabul ediyorum. Ama bana haksız diyenlerde hata yok mu?”

 

Başkan Feyat Kıyak: Bırakırsam, emeğime ihanet ederim

 

Van Spor yönetimi görevinin başında

2022-2023 sezonunda sahipsiz kalan bir kulübe gelip sahip çıktıklarını belirten Başkan Kıyak, “Yöneticilerin istifa ettiği o gece koltuğumdan kalkıp yan tarafa geçtim. Kulübe maddi katkı sağlanması gerektiğini söyledim. O gece kimse gelip ben talibim demedi. Bende o zaman katkı sunmayacaksanız istifa edin dedim. Şuana kadar resmi anlamda 5 isim istifasını sunmuş durumda. Bu kentte maddi destek alamıyoruz. Dilencilik yaparak bu kulübü ayakta tutmaya çalışıyoruz. İstifa eden isimlere yönelik hiçbir kırgınlığım yok. Van, zor bir şehirdir. Başarılı olduğunuzda herkes yanınızda, ama kötü zamanda kimseyi bulamıyoruz. Kusur, hata yapabiliriz. Vanspor, Feyat Kıyak’ın babasının malı değildir. Hata yapıyorsam da Van Spor için hata yapıyorum. Eleştiriye açık bir kişiyim ama eleştirirken biraz vicdanlı eleştirmek lazım. Yönetimimizde hiçbir sıkıntı yok. Görevimizin başındayız. Giden arkadaşlarımızın Allah yolunu açık etsin.” dedi.

 

DAHA ÖNCE DE İSTİFA EDİP GERİ DÖNMÜŞTÜ!

 

Başkan kıyak daha önce nazilli karşısında alınan beraberlik sonrası da istifa etmiş, yönetimin ısrarı üzerine geri döndüğünü belirtmişti. Van Hakimiyet

Feyat Kıyak Vanspor Van başkan görev