Fatih Çiftçi: Ben Van sevdalısı Van halkının Hizmetkariyim dedi.

TAKİP ET

Van Taraf Gazetesi olarak Ankarada yapılan ziyaretler arasında Gümrük ve Ticaret Bakan yardımcısı Fatih Çiftçi Beyi ziyaret ederek Van hakkında ki görüşlerini aldık.

Van Taraf Gazetesi Imtiyaz sahibi Gazeteci Abdulrahim YESİLAGAÇ Ankara ziyaretleri sırasında, Gümrük ve Ticaret Bakan yardımcısı Fatih Çiftçi Beyi Makamında ziyaret ederek fikir görüş Alışverişinde bulundu. Sayın Çiftçi; Van ile ilgili düşüncelerini söyle dile getirdi.
Çiftçi: "Ben Van sevdalısı ve Van halkının Ankarada ki hizmetkariyim. Van halkı şunu şöyle bilsin Ankarada bir Abileri kardeşleri olduğunu bilsinler, her daim karınca kararınca ne olursa olsun yanlarında olduğumu bilmelerini isterim. Van ili Muazzam ve büyük bir şehir dır gelişmesi konusunda ve istihdam konusunda hiç bir zaman hiç bir şeyden kaçınmadan var olduk. Yinede her zaman Vanlı ve Van ilimiz için elimizden ne gelirse gelsin yapmaya hazırız. Halkımız her şeyin en iyisine layıktır. Halk Partimize destek sunarak ilimizi daha iyi yerlerle buluşturmak adına çaba göstereceğiz" dedi. Daha sonra Sayın Bakan Van Taraf Gazetesi Imtiyaz sahibi Abdulrahim YESILAGAÇ'a kalem takdim etti. Van Taraf Gazetesi olarak Sayın Bakan yardımcısı Fatih Çiftçi Beye ilgi alakalarindan ötürü şükranlarımızı sunarız.