Ev hanımlarına müjde! evden iş imkânları sayesinde siz de iş hayatına katılabilirsiniz

TAKİP ET

Yeteneklerinize uygun meslek gruplarının iş saatleri ev düzeninize uymuyorsa, tam zamanlı ebeveynlik yapıyorsanız veya başka nedenlerle tam zamanlı bir işte çalışamıyorsanız ekonomik özgürlüğünüzden vazgeçmenize gerek yok. Hom Bitkisel sayesinde evinizden çalışarak gelir elde edebilirsiniz. Peki, Hom Bitkisel ev hanımlarına sunduğu evde iş imkânları neler? Başvuru nasıl yapılır?

Hom Bitkisel Kuvars Müdür İlknur Aslan Taş tarafından Genç kızlara ve ev hanımlarına evde iş imkanı tanıyor, ev hanımlarına özel olarak hayata geçirdiği uygulamayla ev hanımlarının iş hayatına katılımına destek sağlıyor.

Merhaba, Ben İlknur. 26 yaşında ,2 çocuk annesiyim.  Homm Bitkisel'de "kuvars" müdüryüm. 7 ay önce başladığım bu işte 200 kişiyi aşkın bir ekibin lideri konumuna geldim. İşe şansımı denemek üzere başladım ve sadece evimin eksiklerini alarak bugün ciddi bir kazancın sahibiyim ve sürekli kazancım artıyor. Hom Bitkisel 'in adaletli kazanç sistemi sayesinde herkes kazanıyor. Pazarlama ve paketleme işi değil, sadece evinizin eksiklerini alarak hem ürün almış oluyorsunuz hem de para kazanmış oluyorsunuz.Evde sadece biraz zaman ayırarak herkesin rahatlıkla yapabileceği bir iştir. Denemekle bir şey kaybetmezsiniz. Detaylı bilgi almak için Whatsapp hattımdan benimle iletişime geçebilirsiniz!...

Başvuru için ve detaylı bilgi almak için İletişim

Sorumlu müdür İlknur Aslan Taş

Sadece WhatsApp Hattı... +90 507 796 11 74

Instagram...  @ilknuraslntas

Ulaşabilirsiniz...

İş firsat Van İlknur Aslan Taş