EŞBAŞKANLARIMIZ ZABITA EKİPLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

TAKİP ET

Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Bedia Özgökçe Ertan ve Mustafa Avcı ile İpekyolu Belediyesi Eşbaşkanı Azim Yacan, zabıtalarla bir araya geldi.

VanTarafGazetesi- Kadın ve Aile Merkezi’nin konferans salonunda düzenlenen toplanda Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Bedia Özgökçe Ertan, temel amaçlarının halka hizmet olduğunu söyledi.
İpekyolu Belediyesi Eşbaşkanı Azim Yacan ise, özellikle 2 aylık seçim sürecinde seyyar satıcıların sayısının artığına dikkat çekerek, “Artan seyyar satıcılardan kaynaklı çok sayıda şikâyet almaktayız. Zabıtanın en büyük görevi bu kentte düzeni sağlamaktır. Tabi hızla ve düzensiz büyüyen bir kentle yüz yüzeyiz. Kentimiz artık bizler için stres dolu bir yer haline geldi. İnsanlar artık nefes alabilmek için kentin dışına çıkmak durumunda kalıyor. Oysa bu kentin merkezinde çalışmak zorunda olanlar var. Dezavantajlı yurttaşlarımız var. Bir şekilde o caddelerden geçen binlerce yurttaşımız var. O halde bu kenti daha stressiz, daha gürültüsüz, daha yaşana bilinir bir kent yapa bilmek için birlikte çalışacağız. İşimiz ve yükümüz ağır önümüzde Ramazan ayı var onun için bugün burada Van Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ortak bir tutum almaya karar verdik.” Dedi.