Ertuş; "Van Hak ettiği yerde değil"

TAKİP ET

İş İnsanı ve Şerefhan Aşiretinin kanaat önderi olan H. Cengiz Ertuş Van Taraf Gazetesi'ne ilin ekonomisi ve işsizliği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Van'ın kanayan yarası olan işsizlik ve gidişatı kötüye giden ekonominin sorun , zorluklarını ve sıkıntılarını İş İnsanı ve Şerefhan Aşiretinin kanaat önderi olan H. Cengiz Ertuş şöyle yorumladı...

Ertuş; "Van'ın çok önemli bir yerinin olduğunu söyleyen Bayraktar, "Çünkü Türkiye'de Van, güneş enerjisi açısından potansiyeli en yüksek illerimizden bir tanesi. Dolayısıyla bu potansiyeli bugüne kadar ortaya çıkarmak için projeler yapıldı ancak bazen gerçekleşti bazende rafta kaldı, buda ekonomiyi kötü etkiler. Bilindiği üzere ilimizde işsizlik giderek artıyor İş veren ve işe giren halkımız çaresiz bunun için çözümlü projeler üretmek lazım. Biz özellikle inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmayız ancak inşaat sektöründe her şey Dolar Euro üzerinde alım satım yapıldığı için iş insanları gerçekten zor . şartlar altında yap sat işini yapabiliyor.  İşsizlik ise bunun önüne geçmek için fabrika açmak gençlerimizi istihdam etmek için çeşitli çalışmalar imkanlar yaratmak gerekli "diye konuştu.

Van Taraf Gazetesi

Özel Haber 

inşaat Kanaat önderi Şerefhan Ertuş Van H. Cengiz Ertuş