Erdoğan'dan önemli açıklamalar

TAKİP ET

Recep Tayyip Erdoğan Cuma namazı çıkışı soruları cevaplandırdı. Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşanan olaylarla ilgili yorum yapan Başkan Erdoğan ABD'nin başka ülkelerdeki Gezi benzeri olaylara verdiği karşılık ve bugün kendi içinde yaşanan olaylara verdiği karşılık konusundaki ikircikliğe değindi ve "Demokratı, Cumhuriyetçisi hepsinin aynı olduğunu gördük" dedi. Erdoğan'ın son dakika açıklamalarının içerisinde koronavirüs tedbirleri, aşı, Boğaziçi Üniversitesi, Oğuzhan Asiltürk ile görüşme gibi birçok kritik başlık da vardı.

 








 Erdoğan Cuma namazı çıkışı soruları yanıtladı. ABD'de yaşanan karmaşaya ilişkin değerlendirmeyle başladığı konuşmasında Başkan Erdoğan çok önemli başlıklara değindi. Koronavirüs tedbirlerinin bundan sonraki seyrine ilişkin "Yarın keşke dememek için hassasiyetle çalışıyoruz" diyen Erdoğan Devlet Bahçeli ve Oğuzhan Asiltürk ile olan görüşmesinin ayrıntılarından, koronavirüs aşısındaki kara propagandaya da değindi ve tepki gösterdi. İşte Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar;









ABD'DEKİ OLAYLAR: HEPSİNİN AYNI OLDUĞUNU GÖRDÜK

Amerika'daki olaylar tabi görülmemiş bir tablodur. Lafa gelince demokrasi dersi verenlerin şimdi yaşananların tutumunu görüyoruz. Bizde benzer olaylar yaşanırken Amerika'nın tutumunu hatırlıyorsunuz. Şimdi tabi o zaman bu işin başında Demokratlar vardı. Şimdi de Cumhuriyetçiler var. Bir taraf ne ise ABD'de diğerinin de aynı olduğunu görmüş olduk. Tüm insanlık şok oldu. olaylar insanlığı şaşırttı.











BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİNDEKİ TARTIŞMA: ÖĞRENCİLERLE ALAKASI OLMAYAN CHP'NİN İSTANBUL İL BAŞKANI ORADA! KENDİSİ DHKP-C MİLİTANIDIR

Boğaziçi Üniversitesi konusunda burada yasalara uygun olarak atanmış bir rektör var. öğrencilerle konuşacak bir şey yok çünkü öğrenciler bu işin içinde değil. İçinde olanlar teröristler. YÖK bize 9 isim önerdi ve biz de yasalara uygun şekilde Melih Bey'i seçtik. Orada da başarılı olacağına inanıyorum. Öğrencilerle alakası olmayan CHP'nin İstanbul İl Başkanı orada. Kendisi DHKP-C militanıdır.










 



 








MİLLETİMİZ ALEHTEKİ KAMPANYALARA PİRİM VERMEYECEK

Aşılarda belli bir takvim içerisinde Sağlık Bakanlığımız çalışmalarını sürdürecek. Hastanelerde belli odalar belirlenmek suretiyle bütün bu aşılar gerçekleşecek. Hassasiyetleri tümüyle göz önünde bulundurarak bu adımları atıyoruz. Alehte kampanya yapan bazı çevrelere inanıyorum ki milletim pirim vermeyecek. Bilim insanlarımıza saygı duymak, inanmak, güvenmek zorundayız.











TEDBİR ADIMLARI VE AŞILAR...

Bütün bu tedbirleri alacağız, aldıktan sonra da neticesine katlanacağız. Bu kovid vakası öyle sıradan bir konu değil. Adeta asrın vebası. Bizim bir devlet başkanı, iktidar olarak tedbirleri almak durumundayız. Yarın "Şunu neden yapmadık" dememeliyiz. O nedenle bütün dünyada alınan tedbirleri biz de alıyoruz. Yarın milletime karşı bu sorumluluğu taşıyamam. Bunun bilinciyle adımları atıyoruz. Bu savaşı vermeye devam edeceğiz.                                                                                    


KAYNAK: SABAH GAZETESİ