Peker, "El birliğiyle bu kötü düzeni bozalım"

TAKİP ET

DEVA Partisi Van İl Teşkilatı, esnaf ve işçilerle İpekyolu ilçesinde bulunan bir kahvehane de kahvaltıda bir araya geldi.

DEVA Partisi Van İl Başkanı Erdinç Peker, İpekyolu İlçe Başkanı Harun Sevimli, yönetim kurulu üyeleri ve partililer İpekyolu ilçesinde bulunan İşçiler Kahvesi’nde esnaf ve işçiler ile kahvaltıda buluştu. Yapılan kahvaltının ardından esnaf ve işçilerin sorunlarına yönelik çözüm önerileri sunuldu.

 

 

‘Sizlerden oy istemeye gelmedik’

İşçilerin sorularını yanıtlayan DEVA Partisi Van İl Başkanı Erdinç Peker esnaf ve işçilere şöyle seslendi ;

‘’Biz DEVA Partisi’nden, Ali Babacan’ın partisinden geliyoruz. Niye buradayız ? Niyetimiz sizlerden oy istemek değil, böyle bir derdimiz yok. Önce siz bizi tanıyın, bizler sizleri tanıyalım ve eğer ki bizler sizleri ikna edebilirsek daha sonra oyunuzu istemeye geleceğiz. Ama öncelikle bizleri tanımanızı istiyoruz. Ben görüyorum ki hepiniz işçisiniz, günübirlik çalışıyorsunuz. Bizlerin niyeti size iş vermektir. Buradaki arkadaşlarımızla konuştum, hiç birinin düzgün bir işi yok. Bir gün çalışıyor, on gün eve ekmek götüremiyorlar. Yıllardır devam eden bu hükümdarlığa artık son vermemiz lazım. Bunu el birliğiyle yapmamız lazım. Van Taraf Gazetesi Van Haber 

DEVA Partisi Van Erdinç Peker