Çocukların gönlünde taht kuran Uzm. Dr. Necip Akgül Çocuk kliniği açıldı.

TAKİP ET

Van'da herkesin tarafından sevilen sayılan işini ehli ile yapan ve işinin uzmanı Uzman Doktor Necip Akgül Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları kliniği görkemli bir törenle açıldı.

Van Taraf Gazetesi - Van'da bilindiği üzere doktor yetersizliği ve gün geçtikçe artan nüfus yoğunluğu nedeni ile bir çok kez sağlık açısından zorluklar yaşayan halk artı gönül rahatlığıyla bir telefon kadar ulaşabileceğiniz bir çocuk doktorunuz var. 

Uzman Doktor Necip Akgül Van'ın Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanında nam yapmış ve adından söz ettiren çok iyi bir sağlıkçı ve doktor olduğu kanıtlanmıştır.

Çocuk sağlığı ve hastalıkları Uzmanı Uzman Doktor Necip Akgül Tanıyalım...

1-1977 Van doğumluyum ilk ve orta ve lise eğitimimi van’da bitirdim sonrasında 1999 tarihinde istanbul Üniversitesi Cerrahpaşa tıp fakültesinden mezun oldum sonrasında Çocuk sağlığı ve hastalıkları anabilim dalında asistan olarak çalışmaya başladım 2004 yılında Çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı olarak mezun oldum o günden bu yana yaklaşık 20 yıl boyunca özel sektörde değişik hastanelerde çalıştım şimdiyse kendi muayenehanemde hasta kabul etmeye başladım 

2-Çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanıyım yani 0:18 yaş arası çocuk hastalıklarına bakıyorum bunun yanında sağlıklı çocuk takibi çocuk beslenmesi ile de ayrıca ilgileniyorum.

Uzman Doktor Necip Akgül çocuk kliniği yapılan görkemli bir törenle açıldı.

Açılışa çok sayıda Van halkı, Sevenleri, Eş, Dost, Arkadaş ve Akrabaları katıldı. 

Açılışta kısa bir açıklama yapan Uzman Doktor Necip Akgül şöyle konuştu. Bu kliniği açmanın nedeni geleceğim olan canımız ciğerimiz çocuklarımıza daha fazla zaman ayırıp daha fazla ilgili alakalı olmaktır. Bunun içinde nezih temiz titiz ve sağlık bakanlığı onayı ile böyle bir yer açtık. Açılışımıza katılan şahsım ve ailem adına herkese çok teşekkür ederim. Daha sağlıklı yarınlar için bizler tüm Van halkının emrindeyiz dedi 

Van Taraf Gazetesi 

Uzman Doktor Necip Akgül Çocuk açılış Van halk